IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Jan 23 2009, 10:54 AM
Post #331

Musafir

Eu votez Fanny, sunt convinsa ca jocul ei a fost bine ticluit de la inceput! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 23 2009, 11:15 AM
Post #332

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Ce mai galceava! In acest moment suspiciunile se indreapta spre Lexie si Fanny. Cine sa fie ucigasul cu sange rece al comunitatii? hai cu voturile ca Beyonce e la portile orasului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 11:25 AM
Post #333

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si probele trimise laboratorului o indica pe Lexie vinovata. Votez Lexie!

+Quote Post
Lexie
post Jan 23 2009, 11:56 AM
Post #334

Musafir

Proba? Ce probe? Cum poate un criminal sa aiba probe? Normal ca ma acuzi pe mine ca sa-ti scapi pielea. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 23 2009, 12:10 PM
Post #335

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

cetatenii au votat ghilotina pentru Lexie si uite asa au castigat la fix, Beyonce era cat pe aici sa isi bage picioarele in spectacol.
Ne-au onorat cu prezenta:
Rozy - prima victima, cetatean de buna credinta. sigur le-a fost frica de scenariile trandafirasului si au matrasit-o. Aplauze, va rugam!
Scorpi - cetatean onorabil al orasului, a fost trimisa la esafod pentru ca parea suspecta in ochii celorlalti. Multumim pentru prezenta!
Teo - un alt cetatean nevinovat, care nu a avut suficiente argumente pentru a-si salva pielea de la moarte. Hai sa traiesti!
Szi - mafiotul periculos care v-a imbarligat pana i s-a spart urciorul. Felicitari!
Angeldust - doctorul care a reusit sa isi salveze pielea, dar si pe a politistului. Mens sana in corpore sana!
Fanny - politistul lipsit de fler, dar care a reusit sa salveze situatia la finalul jocului. bravo!
Lexie - mafioata care si pe ultima suta de metri si-a sustinut nevinovatia. Aplauze!
Roxana - cetateanul onest, pe care multi au banuit-o dar n-au votat-o. si bine au facut! felicitari!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2009, 12:14 PM
Post #336

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eram sigura ca Angel era doctorul. Dar Fanny chiar a reusit sa ne pacaleasca. Si cand te gandesti ca atunci cand am casunat pe Scorpi, aveam de ales intre ea si Fanny.... Dar am judecat gresit, chiar am crezut ca Fanny, intrand ultima in joc are doar rol de cetatean (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cat despre mine, ma mir ca am rezistat atat de mult. Inca de cand am primit rolul, i-am dat reply lui Chinte ca ma veti matrasi din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 23 2009, 12:17 PM
Post #337

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nice game. Eu cred ca o sa stau o tura pe tusa, ca pe 28 e urmatorul examen,si cu munca,materie multa si grea...joc imi mai lipseste!! Da' nu trece ea sesiunea?! Atunci i'm in definitiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 12:18 PM
Post #338

Moderator Global

garcea, magarusul satului! (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
Super-intuitie, Angel! Felicitari!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2009, 12:20 PM
Post #339

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Dar de ce n-ai intrebat de mine cand ti-a zis Angel prima data? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca din cauza asta am fost convinsa ca Rozy a fost politaiul.

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 12:35 PM
Post #340

Moderator Global

m-am gandit ca esti in cardasie cu Teo si-am zis ca va `pusc dintr-o lovitura. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) silly me!

Incepem un nou joc diseara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:57 AM