![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Fanny, sunt convinsa ca jocul ei a fost bine ticluit de la inceput! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ce mai galceava! In acest moment suspiciunile se indreapta spre Lexie si Fanny. Cine sa fie ucigasul cu sange rece al comunitatii? hai cu voturile ca Beyonce e la portile orasului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si probele trimise laboratorului o indica pe Lexie vinovata. Votez Lexie!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Proba? Ce probe? Cum poate un criminal sa aiba probe? Normal ca ma acuzi pe mine ca sa-ti scapi pielea. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cetatenii au votat ghilotina pentru Lexie si uite asa au castigat la fix, Beyonce era cat pe aici sa isi bage picioarele in spectacol.
Ne-au onorat cu prezenta: Rozy - prima victima, cetatean de buna credinta. sigur le-a fost frica de scenariile trandafirasului si au matrasit-o. Aplauze, va rugam! Scorpi - cetatean onorabil al orasului, a fost trimisa la esafod pentru ca parea suspecta in ochii celorlalti. Multumim pentru prezenta! Teo - un alt cetatean nevinovat, care nu a avut suficiente argumente pentru a-si salva pielea de la moarte. Hai sa traiesti! Szi - mafiotul periculos care v-a imbarligat pana i s-a spart urciorul. Felicitari! Angeldust - doctorul care a reusit sa isi salveze pielea, dar si pe a politistului. Mens sana in corpore sana! Fanny - politistul lipsit de fler, dar care a reusit sa salveze situatia la finalul jocului. bravo! Lexie - mafioata care si pe ultima suta de metri si-a sustinut nevinovatia. Aplauze! Roxana - cetateanul onest, pe care multi au banuit-o dar n-au votat-o. si bine au facut! felicitari! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eram sigura ca Angel era doctorul. Dar Fanny chiar a reusit sa ne pacaleasca. Si cand te gandesti ca atunci cand am casunat pe Scorpi, aveam de ales intre ea si Fanny.... Dar am judecat gresit, chiar am crezut ca Fanny, intrand ultima in joc are doar rol de cetatean (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cat despre mine, ma mir ca am rezistat atat de mult. Inca de cand am primit rolul, i-am dat reply lui Chinte ca ma veti matrasi din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nice game. Eu cred ca o sa stau o tura pe tusa, ca pe 28 e urmatorul examen,si cu munca,materie multa si grea...joc imi mai lipseste!! Da' nu trece ea sesiunea?! Atunci i'm in definitiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
garcea, magarusul satului! (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
Super-intuitie, Angel! Felicitari! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dar de ce n-ai intrebat de mine cand ti-a zis Angel prima data? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca din cauza asta am fost convinsa ca Rozy a fost politaiul.
|
|
|
![]()
|
|
m-am gandit ca esti in cardasie cu Teo si-am zis ca va `pusc dintr-o lovitura. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) silly me!
Incepem un nou joc diseara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:57 AM |
|