![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Scorpi, deci vreau sa spun ca am recitit posturile and you made my day, chiar m-am distrat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine nu e fan Mafia, sa citeasca macar pentru posturile lui Scorpi care e pe bune, fenomenala!
Doar acum din cate imi amintesc, de la 'Scorpirescu mic si prostut, da nu mafiot', 'Scorpirescu catzal turbat (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) ', 'no, Scorpirescu nu mai joaca daca il omorati nevinovat', 'prima noapte n-am aflat nimic pentru ca toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , de aia creca am fost si tehuie de cap tata ziua urmatoare', 'gizz de ma las tre sa imi bagati prin vena ca intru in fibrilatii' pana la acuzatii in stanga si dreapta, aparent fara logica si intuitive. Scuze ca ti-am facut inventarul, dar esti prea tare, femeie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se joaca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as putea fi povestitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De jucat nu prea am chef, imi place sa va urmaresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma inscriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as always.
Aseara am fost f aproape sa joc mafia live insa nu ne-am mai adunat destui pana la urma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu joc
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai e nevoie de PM-uri, imi spuneti aici daca jucati tura asta sau nu, insa va rog sa fiti cat de cat sigure, nu cu "Eu pot acu' dar nu mai pot peste 10 minute etc."
Nu de alta, dar si eu's la serviciu ca si multe dintre voi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Avem 2 jucatori, Angel si Rozy. Cine mai doreste, cine mai pofteste? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu. Da' nu ma puneti pe mine madiot, puneti-o pe Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu. Acum am net!
Cer scuze pentru jocul trecut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai va rog eu sa nu mai ne jucam cu : '' pune'ma pe mine mafiot, ba nu pe mine, ba pe ala'' Ca io stiu ca se glumeste dar apoi in joc in loc sa ne bazam pe replicile din joc ne bazam pe ce se discuta inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 10:08 PM |
|