![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu m-am mai gandit la ceva. Sa nu ne mai legam de jocurile trecute in strategii! Sa jucam doar jocula ctual fara sa facem referiri de genul.."tactica asta ai avut-o si in jocul x". Eu de exemplu nu am putut sa citesc toate jocurile de pana acum, si nu stiu toate tacticile! Si nici nu am timpul necesar sa ma duc in urma si sa caut.
E? Ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt de acord, povestitor fiind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Avem inscrise 5 jucatoare: Angel, Rozy, Kary, Scorpi si Albi. 3 more to go. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sweet ca s-a contaminat si ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lilisor, walpu,
Loly mai zicea ca se baga de luni daca se joaca. Faza cu "strategia dinjocul x" e mai mult o vrajeala pe care cam tre sa o zicem ca nu prea avem de ce ne lega. Dar nu tre sa studiezi pentru asta.. ca fiecare joaca diferit oricum. Nu are asa mare importanta dupa mine cum a jucat in urma, dar tre sa spunem si noi ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: Mar 9 2009, 04:49 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, dar dat fiind faptul ca eu nu stiu toate jocurile, eu nu prea am de ce sa ma leg spre exemplu. o scot eu la capt intr-un fel dar am zis si io na (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Da mai jucam azi? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
poate Szi?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai la joc! Hellouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai bagati si voi niste pm-uri pe la lume ca de mine creca s-au saturat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
jo nu poate. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fim seriosi, care are chef de joaca nu are nevoie de invitatie speciala prin pm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fanny, Roxana, Loly, Szi, Invi, Chinte, Lili, Sweet? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm still waiting. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ma, nu ne mai jucam saptamana asta? Hai, bre, care stati la bere sa tragem si o mafie asa aburite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 12:50 AM |
|