![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi s-a parut dubios modul in care Scorpi a inceput, la fel ca si caterinca asta a lu' Angel,ca si cum ar vrea sa se inteleaga ca ele doua n-ar putea fi impreuna,ca doar se inteapa
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi zic doar ce se vede aka: Acu nah daca tot am platit o fac si pe Sherlock Holmes Nu's politist stai linistita, ma omori degeaba...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, angelescu, eu aseara sa stii ca tat noaptea m-am muncit cu un nenorocit de stand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta pe bune. Iar restul noptii n-am dormit. De vreo cateva nopti nu dorm bine, nush ce puii mei.
Sau poate esti tu Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau poate Loly care sta ascuns. Sau poate albinuta cea grabita. Sau poate Angel care incearca sa ma zgandere... vezi ca poate iar incep votarea cu tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sau poate Kary "unde-s banii mei" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si mie mi se pare mega dubios cum rozy repede a elucidat ea misterul asa din prima! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar se stie ca de fapt adevarul nu este prima si cea mai evidenta varianta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja cauti un tap ispasitor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si ar fi sarit oare Rozy imediat dupa mine pe Scorpi? Hmmm un mafiot ar fi mai strateg... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja tu o aperi pe rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai ca imi place deja jocul , iar o sa fiu cap de lista pe lista banuitilor si in timp ce io ma cert cu te miri cine mafiotii merg pe burta si castiga. Va reamintesc de pe acum ca jucam in 7!! Deci e mult mai usor sa castige mafiotii. Asa ca toti astia care va grabiti deja sa trageti concluzii io zic ca ori aveti un interes sa agitati spiritele ori nu sunteti cetateni devotati cum ar trebui sa fiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai di ce as fi eu mai suspecta decat tine, Kary? Sau restul.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am elucidat inca nica. Ma car si eu la somn, ca am trezirea la 6 (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
Bun,pai daca tre sa chibzuim bine, ma asteptati si pe mine maine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai nb (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by rozy: Mar 12 2009, 12:13 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ia vezi bine care suntem de te'am acuzat si te'am pus cap de lista?...Asta cu aparatul lu Rozy e chiar neinspirata
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si uite asa lumea magica, de poveste, se spulbera cu doar un "Puf". Se impung, se acuza, se suspecteaza. Cin' sa fie, cin' sa fie?
Povestitorul ia iepurasul din joben si se duce la culcare. Aveti timp sa va acuzati pana maine, i'll be watching you. Noapte buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:19 AM |
|