IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 335 336 337 338 339 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Mar 12 2009, 12:14 AM
Post #3361

Musafir

Scorpi eu nu am spus ca ai fi. Am facut observatii in functie de ce am vazut...
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 12:15 AM
Post #3362

Musafir

Incerci sa agiti spiritele cum zice Angel, Rozy scumpi? ... Si partenerul tau sta calm si ascuns sa nu-l banuie nimeni? hmmm

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 12:16 AM
Post #3363

Musafir

Mie Kary imi da mai de banuit decat Rozy...ca face exact ca si ultima oara cand a fost mafiot, se precipita cu acuzatiile si le da numai din alea sub centura cu "vai draga ce neinspirata esti" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iote ca n-am chef de nici o creatie la ora asta, mai ales ca nu am nimic de ascuns, ete comedie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 12:23 AM
Post #3364

Musafir

Pai iar incepem sa ne legam de jocurile trecute? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Asa si tu dai de banuit si toti...

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 09:33 AM
Post #3365

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu astept sa vedem ce spun Loly si Albi ca ele au fugit la nanic aseara. Si sa nu aud scuze din alea 'vaaai ca eu nici nu eram pe faza cand s-au distribuit rolurile' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca poate noi ne tragem aci de par si mafiotii rad pe la spate cum am patit jocu trecut. Tre sa fim atente. Mai ales ca suntem putini.

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 09:34 AM
Post #3366

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Nimic nou sub soare?
Kary, asa ce ma zgandare ceva acolo ca tu esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vorba lu' Angel. Parca prea o dai in "si marmota invelea ciocolata!" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si o banuiesc in cardasie cu Rozy!
Voi ce spuneti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 10:16 AM
Post #3367

Musafir

Eu o dau mereu in replici proaste si neinspirate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca sa nu ne bazam pe asta ca sa'l acuzam pe primu care spune ceva.

Tu Albi ce ne povestesti? Ca prea ai spus ca o cunosteai pe Jo prea te'ai scuzat ca nu si prea apoi ai tacut si hop ia sa o facem pe Kary vinovata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Oooo biata Jo! Si ii iesea asa bine numarul cu invizibilul! Eu am mai fost la spectacolele ei
Eu acum ma retrag, poate o sa o visez asa cum o stiam pentru ultima oara crying.gif

Nu am spus ca o cunoasteam. Am spus ca am mai fost la spectacolele ei. Si o stiam o experta in ale magiei.

Albi te decizi o cunosti sau nu?

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 10:19 AM
Post #3368

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu cred ca m-am decis! Daca esti atenta, am zis sa o visez asa cum o STIAM! Nu asa cum o cunosteam! Cum ai vrea sa ma exprim? O stiam de pe scena din numerele de magie!
Tu iar o dai cotita, ca tu o dai mereu in replici proaste si neinspirate! Yeah right!
Try again!

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 10:25 AM
Post #3369

Musafir

Neatza

Eu astept sa vad ce are si Lolly de declarat, ca are deja suficienta vechime incat sa fi primit un rol important asa ca parerea ai ar putea fi semnificativa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu prea cred ca mafiotii sunt tot dintre cuplurile consacrate, am io asa un prim instinct pe care am promis ca mi-l urmez.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 10:26 AM
Post #3370

Musafir

Albi faptul ca tu imi raspunzi asa : Yeah right, ce vrea sa insemne? C deja ma vezi vinovata fara sa se elucideze cazul?

Eu nu te-am acuzat, eu am dorit raspunsuri si reactii. Cred ca este normal (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 335 336 337 338 339 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 02:13 PM