![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
ma scuz pentru ca desi n-am fost acuzata direct, m-am simtit vizata de presupunerea lui angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plus ca, chiar daca nu m-ar fi acuzat nimeni, tot mi-as fi motivat absenta cum am facut-o de altfel in primul post de azi dim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acu chiar ca am plecat... paaaaaaa
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, tare mi-e ca politistul nostru a fost Jo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) God damn parca vad cum se repeta faza din jocul in care scopri si Jo au fost mafioate. Over my dead body (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Rozy nu imi pare ca a jucat ca si cum ar fi politist tura asta, ca ea cand e politist e mai retrasa, in schimb rozy a sarit repede sa acuze in stanga si in drepta de la inceputul jocului. Io o banuiesc chiar ca ar fi mafioata, dar o sa vedem cand apare ce are de zis (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cu Lolly nu stiu ce sa zic, la prima vedere parca postarea ei ma imbie sa o cred, dar cert este ca habar nu am cum joaca cand e mafiot, deci si daca ar fi probabil nu mi-as da seama. Of, grele domle grele si tura asta |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lolly uite eu chiar nu te'am vazut sa te justifici cand ti-ai expus parerea dar acum faptul ca recunosti ca ai reactionat asa pentru ca ai fost vizata de Angel imi cam da de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Noh Angel, imi amintesc eu de Rozy cand era politist si se agita si eu credeam ca este mafioata. Totul este posibil... Iar doctorul sa iasa la suprafata ca vreau si eu sa vad o fata cinstita. Pana acu' suspecti par toti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimeni nimic? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Azi cand am si io o zi mai lejera la lucru nu se mai intampla nimic palpitant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Just my luck Astept si io sa vad care ne este doctorul, ca io nu, kary nu, lolly nu...nimeni nimic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, i can't help it sa stii sa te consider pe lista de suspecti, pentru ca prea te legi de tot felul de amanunte nesemnificative, citesti numa ce iti convine tie sa citesti si ataci pe toata lumea sperand ca doar doar isi da careva in petec si spune vreo prostie pe care sa o poti folosi importiva lui. And we all know cand reactionezi tu asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si nu inteleg de ce te-ai grabit sa fii avocatul lui rozy cand am spus eu ca e suspecta. Inseamna ca ori esti politistul si stii sigur de ea ca nu este mafioata (dar ai declarat deja ca nu esti) ... ori..... Tu ce ai crede in locul meu, ha? Eu instigam la reactii si cand eram cetatean, nu doar mafiot. Ma leg de ce scrie fiecare, respectiv pana la proba contrarie amanunte nesemnificative. Sau ce voi va legati de amanunte semnificative? Faptul ca spui tu ca astept eu sa'si dea careva in petec e doar supozitia ta dar te inseli. In locul tau cred si eu ce vad in functie de ce scrie fiecare. Nu am fost avocatul lui Rozy, am luat'o logic, mi se parea prea pe fata sa atace imediat dupa mine... Un mafiot nu cauta sa salveze pe altcineva sau reactii, cauta tapi ispasitori. Asa ganesc eu, poate gandesc prost. Daca eram mafiot alaturi de Rozy ea sarea pe mine sa ma intrebe de ce imi pasa doar de bani...?! Pana acum miros ceva suspect la Lolly... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da de ce sa nu sara pe tine daca e cu tine? Strategie se numeste nu? Adica hai ca nu suntem la primul joc! Si strategii, io sa fiu sanatoasa cate am vazut!
Eu tot la Kary magandesc. A inceput ea in forta asaaa si acum e molcoma si asteaptasa vina doctorul. Deodata ea nu mai instiga pe nimeni la nimic! Lolly mi-a dat si ea de gandit. prea s-a pierdut in propriile declaratii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, kary. hai sa ne certam noi intre noi daca altcineva tot nu ii pe aci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mie instinctul intial imi zicea ceva de Lolly, dar parca mi-a parut sincera in pledoaria ei, nu stiu ce sa mai cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si totusi, doctor nu avem? Iote ca a aparut si albina. Albino nici tu nu esti doftoru? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nope! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Deci eu stau si ma gandesc acum, ca, Jo ar fi putut fi ori un doctor cu o inima cat China si nu si-a salvat prorpiul dos, ori politist! Daca a fost politist, ramane Rozy sa fie doctor. Dat fiind faptul ca jucam in 7, ar fi bine sa se arate macar unul din2 nu? Da mafiotii oare nu vor sa recunoasca tura asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici scoprireasca nu o aparut pe aci de ceva vreme. Poate e ea doctoru, daca nu sigur e rozy. Ca Jo nu cred io ca a salvat pe altcineva ca o stiu mai egoista din fire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate e Scorpi doctorul. Eu nu cred ca Jo daca ar fi fost doctor nu s'ar fi salvat...
Pai Angel nah '' ne certam'' noi daca altii stau in bancile lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar asa poate starnim reactii sa vedem ce si cum... Pai pledoaria lu Lolly nici mie nu mi'a dat de banuit, in schimb reactiile de dupa, faptul ca nu putea pleca linistita la scoala pana cand nu mai scria ceva... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 10:44 PM |
|