IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 338 339 340 341 342 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
albinuza
post Mar 12 2009, 01:40 PM
Post #3391

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mm Dap, a zis ca pleaca in juma' de ora si a plecat dupa aproape o ora juma' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 01:45 PM
Post #3392

Musafir

Dar cu cine ar putea face pereche Lolly daca ea ar fi? Ca asta nu reusesc sa vad (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ca p-aci iote toate par cinstite de mama focului, kary si albi vad ca sunteti dispuse sa o acuzati deci ma indoiesc ca ar face pereche cu una dintre voi. Deci numai daca ar face pereche ori cu rozy ori cu scopri, dar una din ele e doftoru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 01:48 PM
Post #3393

V.I.P.

Yep, si pana nu apar, e cam nasol sa ne dam cu parerea.
Totusi kary nu m-a convins ca e innocent! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 01:56 PM
Post #3394

Musafir

Albi nici nu am incercat pe tine sa te conving ca sunt inocenta. M-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns? Eu macar am dezbatut problema, tu apari scrii 2 cuvinte si pleci...

QUOTE(albinuza @ Mar 12 2009, 12:29 PM) *
Da de ce sa nu sara pe tine daca e cu tine? Strategie se numeste nu? Adica hai ca nu suntem la primul joc! Si strategii, io sa fiu sanatoasa cate am vazut!
Eu tot la Kary magandesc. A inceput ea in forta asaaa si acum e molcoma si asteaptasa vina doctorul. Deodata ea nu mai instiga pe nimeni la nimic!
Lolly mi-a dat si ea de gandit. prea s-a pierdut in propriile declaratii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Albi daca te uiti in urma vezi ca am spus sa lasam acuzatiile si sa luam firul logic cu calm. Sa instig la ce bun? Cand vad ca un cuvant spus este interpretat aiurea...Vad ca ti s'a pus pata pe mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 01:57 PM
Post #3395

V.I.P.

Cam ce ai dezbatut tu, cam aia am dezbatut si eu. Si eu muncesc, de aia scriu 2 randuri si plec.Incerc sa fiu cat mai activa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 01:59 PM
Post #3396

Musafir

Teoria mea este urmatoarea. Daca Jo nu era politist ramane Rozy sa fie. Daca Rozy este politist, Scorpi este doctor. Imi raman in minte daca teoria mea este buna Lolly Angel si Albi.

Da stiu acu' o sa'mi sariti in cap ca va acuz. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 02:04 PM
Post #3397

Musafir

N-am reusit sa citemsc mare lucru din ce ati scris ca is pe fuga (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

Eu ata revin la intrebarea mea: Loly, erai sau nu pe faza cand s-au impartit rolurile? Intrebarea este simpla.

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 02:12 PM
Post #3398

Musafir

scorpireasco deci nici tu nu esti doftoru?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 02:33 PM
Post #3399

Musafir

Angel tu ce spui despre Albi?

Albi tu ce spui despre Angel?

Ca vad ca despre voi nu v'ati dat cu parerea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 12 2009, 02:36 PM
Post #3400

Musafir

Cu baghetele de magicieni in mana, fiecare incearca sa descopere misterul suprem. Cine sa fi omorat celebrul iluzionist JO? Cine ravnea la marele lui secret, la numarul de magie pe care numai el stia sa-l execute?

Apropiatii magicianului framanta de zor problema si fiecare crede ca a descoperit ceva, ca are o pista. Desi inversunati, ei nu indraznesc inca sa-si exprime votul. O voce binecunoscuta, cea a speaker-ului, anunta:

"Stimabili, preaadorabili, megainganduratilor, urna voturilor ramane deschisa pana la orele 17:45. Va rugam sa va exprimati in scris votul insotit de memorii pana atunci si impreuna vom asista la capturarea celui ce in ochii dvs. pare vinovat."

(IMG:http://hullstudent.com/files/votes_box_hg_wht.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 338 339 340 341 342 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 11:18 PM