IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Jan 23 2009, 12:42 PM
Post #341

Musafir

Iar noi am vrut sa o ucidem de 3 ori la rand pe Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prima data s-a salvat pe ea si ne-am gandit ca a avut noroc ca a salvat-o doctorul, apoi am incercat din nou si s-a salvat inca o data si abia atunci ne-am prins ca-i doctorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca a treia oara am omorat-o pe Angel pentru ca ne-am gandit ca Angel o sa o apere pe Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2009, 12:42 PM
Post #342

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Daca sunt si eu pe receptie, incepem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu, o sa stau pe bara tura asta.

Apropo, ce tot aveti cu mine si cu Teo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 23 2009, 12:44 PM
Post #343

Musafir

Nici eu nu sunt prea bine pe receptie in weekend (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 23 2009, 12:48 PM
Post #344

Musafir

eu o banuiam de la bun inceput pe Szi dar credeam ca ea cu Teo sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si culmea credeam dupa prima tura ca Lexie e politistul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noroc ca mi-am revenit pe final.

Tactica mea tocmai asta a fost, sa va determin sa tot incercati sa ma omorati pe mine, ca stiam ca pot sa imi salvez fundu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si uite asa am ramas cu cetateni pe plus nu pe minus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La final era evident ca o sa o protejez pe fanny, oricum nu ma conta daca ma omorati sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2009, 12:54 PM
Post #345

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ba conta, ca ramaneati trei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu cat mai multi cu atat mai bine.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 23 2009, 01:05 PM
Post #346

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu declar cu mana pe inima ca e beton sa fii povestitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
din pacate nu servesc tura nr 3 ca in weekend nu stau pe net.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 23 2009, 01:08 PM
Post #347

Musafir

Chinte, e beton cand ai imaginatia bogata. Felictari!

De prin tura 2 mi-am dat seama ca Angelu'-i doctoru' si ca Fanny-i politistu', asa c-am avut cu cine colabora. Pe Szi o banuiam inca de la inceput, dar nu stiu ce-oi fi avut cu Scorpi.

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 01:20 PM
Post #348

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si mie mi-a placut chinte ca povestitor. Mai ales ca ne-a zapacit putin, impartind rolurile.
Iar Lexie si Szi au fost smecheroaice c-au aparut una vizibila alta ba, alegand comunicarea pe messenger. Abia pe la final mi-a picat fisa. Deh, intrasem cu totul in rolul de gogoasa cu cascheta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

PS: mi-ar placea sa fiu povestitor tura viitoare. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (cu contitia sa ne adunam la joc in WE)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 23 2009, 01:29 PM
Post #349

Musafir

Eu nici nu m-am mai uitat daca sunt vizibile ori ba. De exemplu, eu am ramas invizibila de jocul trecut si nu m-am mai schimbat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Fanny, abia astept un nou joc cu tine ca povestitor. Sunt de acord sa fie in weekend. Maine in prima parte a zilei voi fi plecata, dar apoi revin pe baricade.

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 01:34 PM
Post #350

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

poate incepem din seara asta daca-mi trimit fetele PM-ul cu I'm in

+Quote Post

465 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:16 PM