![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar noi am vrut sa o ucidem de 3 ori la rand pe Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prima data s-a salvat pe ea si ne-am gandit ca a avut noroc ca a salvat-o doctorul, apoi am incercat din nou si s-a salvat inca o data si abia atunci ne-am prins ca-i doctorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca a treia oara am omorat-o pe Angel pentru ca ne-am gandit ca Angel o sa o apere pe Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Daca sunt si eu pe receptie, incepem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu, o sa stau pe bara tura asta.
Apropo, ce tot aveti cu mine si cu Teo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu sunt prea bine pe receptie in weekend (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu o banuiam de la bun inceput pe Szi dar credeam ca ea cu Teo sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si culmea credeam dupa prima tura ca Lexie e politistul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noroc ca mi-am revenit pe final. Tactica mea tocmai asta a fost, sa va determin sa tot incercati sa ma omorati pe mine, ca stiam ca pot sa imi salvez fundu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si uite asa am ramas cu cetateni pe plus nu pe minus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La final era evident ca o sa o protejez pe fanny, oricum nu ma conta daca ma omorati sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ba conta, ca ramaneati trei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu cat mai multi cu atat mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu declar cu mana pe inima ca e beton sa fii povestitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
din pacate nu servesc tura nr 3 ca in weekend nu stau pe net. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, e beton cand ai imaginatia bogata. Felictari!
De prin tura 2 mi-am dat seama ca Angelu'-i doctoru' si ca Fanny-i politistu', asa c-am avut cu cine colabora. Pe Szi o banuiam inca de la inceput, dar nu stiu ce-oi fi avut cu Scorpi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si mie mi-a placut chinte ca povestitor. Mai ales ca ne-a zapacit putin, impartind rolurile.
Iar Lexie si Szi au fost smecheroaice c-au aparut una vizibila alta ba, alegand comunicarea pe messenger. Abia pe la final mi-a picat fisa. Deh, intrasem cu totul in rolul de gogoasa cu cascheta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) PS: mi-ar placea sa fiu povestitor tura viitoare. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (cu contitia sa ne adunam la joc in WE) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nici nu m-am mai uitat daca sunt vizibile ori ba. De exemplu, eu am ramas invizibila de jocul trecut si nu m-am mai schimbat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Fanny, abia astept un nou joc cu tine ca povestitor. Sunt de acord sa fie in weekend. Maine in prima parte a zilei voi fi plecata, dar apoi revin pe baricade. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
poate incepem din seara asta daca-mi trimit fetele PM-ul cu I'm in
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:16 PM |
|