![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha ha ce draguta e urna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu chiar tre sa ma decid pana la 6 pe cine votez ca apoi pana pe la 8-9 sunt plecata si nu as vrea sa va tin in loc. Kary acu ce faci ne instigi pe mine si pe Albi sa ne acuzam una pe cealalta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iote mie Albi mi se pare ca acuza pe cine-o fi numa sa acuze pe cineva. Dar a mai jucat asa si cand nu era mafioata, deci chiar sunt in dubii. Si nici nu stiu cu cine as putea sa o cuplez. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fac investigatii pentru ca pe voi doua nu v-am vazut sa va intersectati...
Dar de ce nu o cuplezi cu nimeni, de ce nu ai vedea'o langa Lolly? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ee, io nu cred ca Angele vinovata de data asta!
Da tu Kary, cum se face ca eu am zis ca te banuiesc, ai sarit tu brusc cu presupuneri si alte alea legate de mine si Angel? Imi imaginez ca nu ai incercat sa ma convingi pe mine ca esti nevinovata, cum imi imaginez ca nici nu incerci sa ma convingi ca esti vinovata, dar cam reusesti. Ai spus intr-adevar sa lasam acuzatiile si sa luam firul logic, dar cu ceva timp mai inainte ai zis ca tu instigi ca sa vezi reactii. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai pentru ca a acuzat-o pe lolly, cam vag ce-i drept.
tre sa mai recitesc odata tot ce s-a scris. Io zic sa o asteptam insa si pe rozy sa vedem ce are de zis, sa ne confirme ca ea este doctorul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
No, pai sigur nu am cum sa acuz pentru ca e prima mana si nu stie nimeni sigur nimic!
Dar Kary, pentru ca se invarte in jurul cozii imi da mai tare de banuit! Lolly imi da de banuit, pentru ca prina afirmatia ei vrea sa dea de inteles ca ea nu e nik important, si nimeni nu a acuzat-o de nimic! Scorpi, e cumintica. Nu am nici cea mai vaga idee daca e sau nu e mafiot. Angel, tura asta nu mi se pare vinovata. Rozy, trebuie asteptata sa vedem ce zice. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce ti se pare Angel nevinovata?
Tu de la inceput ma banui Albi asa ca... Nu am facut presupuneri pe seama ta si a lu Angel. Am intrebat ce parere aveti una despre cealalta. Pentru ca uitandu'ma in urma la discutii voi doua despre voi nu ati spus nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Una este sa te invarti in jurul cozii si alta sa fii mereu prezenta sa deslusesti cazul, sa pui intrebari, sa creezi o teorie... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai dar pe scorpi chiar nu o banuiti nicicare de nimic? Doar pentru ca stat colea cumintzica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca e iara mafioata si ne-o coace a nshpe mia oara? Chiar m-as oftica in cazul asta rau de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca confirma ca nu este doctor pica toata teoria mea si este prima cap de lista pentru tacere. Chiar imi este imposibil sa o cred ca si aseara si azi este tacuta cand atunci cand nu se juca isi facea timp cate 5 minute la fiecare ora sa intrebe pe aici daca jucam... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
i'm baaaack... deci... ca sa raspund la oaresce nelamuriri... 1 am plecat mai tarziu la scoala in intarziere oricum adica de la jumatea seminarului pentru ca trebuia sa imi termin o tema pe care profu oricum n-a primit-o firar el sa fie (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) mai era si despre prietenii nostri politicieni (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) 2 am completat cu lamuriri adica ultimul post pentru ca am vazut ca s-a mai scris imediat dupa ce dadusem primul post (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nu era o problema cu care nu puteam sa plec la scoala, dar am lamurit-o pe loc ca sa pledez pentru nevinovatia mea nu ca sa imi sap singura groapa asa 3 normal ca ma justific cand imi expun parerea cand sunt acuzata fie si in mod indirect cum a facut-o angel, oricine e aratat cu degetu ar da explicatii si ar incerca sa abata lumea de pe pista gresita, ma rog mai putin mafiotii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu mi se pare ca m-am pierdut in declaratii, ci ba chiar totul are un curs real...
asa now back to the game... eu nu mi-s doftor... si daca e rozy.. iar mi s-or spulberatara ideile principale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si iar ca si jocul trecut instinctul meu mi l-o dat vinovat pe doftor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) so... je va zice ca di data asta albinutza parca nu bazaie cum ar trebui, ar vota pe oricare si pe toti doar-doar o iesi un cetatean afara asa ca momentan asta e parerea mea... inca n-am apucat sa citesc foarte bine tot sa vad cu cine as combina-o... revin... @ scorpi... intrebare simpla raspuns simplu, nu, chiar nu eram, honestly |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
drept e ca nici albi cu scorpi nu prea s-or banuit ele diloc asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pe unde o fi rozelu? Sper ca apare pana plec |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:53 AM |
|