IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:09 PM
Post #3411

Musafir

Alaturi de cine o vezi pe Albi, Lolly?
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:23 PM
Post #3412

Musafir

Bai sa fiu al naibii, am citit in urma tot si numa nu ies calculele, toata lumea se banuieste cu toata lumea.

Jocul lui Lolly totusi mi se pare destul de dubash , ca la inceput le banuia pe Rozy si pe Kary, dar nu in cardasie. Acum ca se dovedeste ca Rozy ar fi doctor si a vazut ea pe Kary nu prea o mai banuieste nimeni, tzop poc o banuieste pe Albina, care mai are si alte banuieli.
Nu stiu ce sa zic, ma asteptam ca va merge pe cea de-a doua presupunere a ei si va zice de Kary. Faptul ca acum o banuieste pe Albi imi cam pute mie a strategie.
Stiu ca nu e un argument dar pt mine atarna greu in balantza si faptul ca primul instinct mi-a indicat-o pe Lolly si pana acum nu prea m-a inselat.
Singura retinere pe care o am e ca nu ii gasesc "jumatatea" lu Lolly (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si am tot sperat ca din sporovaiala de pana acum o sa imi dau seama. Se pare insa ca unele persoane devin din ce in ce mai profi la acest joc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:27 PM
Post #3413

Musafir

Pana nu apar Rozy si Scorpi, pentru mine cuplurile de mafioti sunt: Lolly-Albi, Albi-Angel.

Chiar nu pot sa inteleg totusi absenta asta a lu' Scorpi.

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:29 PM
Post #3414

Musafir

mda...fireste, daca albi nu ma banuieste pe mine musai e in cardasie cu mine nu? Nu-i asa ca ar fi simplu si dragut? Din pacate jocul asta cred ce mult mai imbarligat de atat.

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 04:31 PM
Post #3415

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Lolly, Albi nu prea ar vota ea pe oricine. Eu cred ca nu prea ai citit cu atentie, dar eu m-am concentrat pe Kary, si dupa pe tine in mare parte a jocului. E normal zic eu sa imi mai treaca si altii prin cap, pentru ca e prima votare si nu se stie niciodata!
De Scorpi am zis deja ca nu pot sa ma pronunt pentru ca nu a zis cine stie ce, si la fel cu Rozy. Mai astept.
Eu merg pe cuplul Kary- Lolly.

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:33 PM
Post #3416

Musafir

Acuma daca zic ca si mie imi iese din socoteli cuplul Lolly-Kary o sa fie clar ca sunt pe felie cu Albina nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bine, nu e singurul cuplu care imi iese la socoteli, dar astept sa vad ce au de zis si cele doua disparute in misiune ca sa ma pronunt definitiv.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:38 PM
Post #3417

Musafir

Pai Angel nu numai ca nu te banuieste dar nu are niciun motiv pentru care spune asta. Iar pe tine eu nu te vad in cuplu cu ea din cauza ei, te vad pentru cum ai jucat, pentru faptul ca nu cred ca Lexie sa nu-ti fi dat niciun rol important si pentru ca asa imi spune si instinctul...I'm guilty for that? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Albi te-ai concentrat pe mine si ai cam uitat de restul. Oricat de prost as juca nu m-as agita pe aici daca as fi mafiot...

Angel tu ai declarat ca pe Albi nu o prea vezi cu Lolly pentru ca Albi o acuza pe Lolly. In schimb pe mine ma vezi alaturi de Lolly...de ce?

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 04:39 PM
Post #3418

Musafir

Am ajuns, si ii dau dreptate Albinei, oricum prima mea banuiala era Kary, apoi dupa ce am citit primul post al lui Lolly, am zis ca sunt impreuna.
Asadar, votez Kary

This post has been edited by rozy: Mar 12 2009, 04:58 PM

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 04:40 PM
Post #3419

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai motive din aste poate sa bage oricine nu?
Mi se pare din cum ai jucat ca esti vinovata, ca am impresia ca Lexieti-a dat un rol important, si ca asa imi spune instinctul.
Angel pur si simplu nu mi se pare vinovata na! Daca ma duce de nas si tura asta, nu ar fi prima si probabil nici ultima!
Vad ca a aparut Rozel, astept comentarii.

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 04:40 PM
Post #3420

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

eu ma las votata daca vreti, pentru ca ceea ce am zis mai sus e adevarat si va veti convinge cand vor castiga mafiotii daca argumentarea mea nu a fost una solida si concreta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jocul meu nu e dubios, doar e plin de rasturnari de situatie... din posturile ei kary m-a convins ca nu ar fi ea vinovata, e posibil sa imi iau teapa dar e doar un joc... miros si perechea albinutei dar mai astept sa ma conving daca e cum cred sau nu... un lucru este sigur... pentru cei care chiar sunt cetateni in jocul asta.. i'm innocent (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) cross my heart and hope to die daca am mintit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 01:16 PM