IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:40 PM
Post #3421

Musafir

Nu esti nici politist nici doctor?
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 04:41 PM
Post #3422

Musafir

Ha! mi-o raspuns Loly la intrebare. pai cum se face ca aveai rol important si nu erai pe faza la impartirea rolurilor si nici nu ai spus nimic toata seara. Suna putred, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe cine ai salvat, doctore?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:43 PM
Post #3423

Musafir

Bre' Scorpi tu ne citesti dar comentezi numa' cand ai chef.

Teoria mea cade si prima pe lista este Scorpi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:44 PM
Post #3424

Musafir

scorpireasco tu iar ai citit in stele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde a zis bre Lolly ca e doctor?

Rozy, ne confirmi si noua ca esti doctoru?

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 04:45 PM
Post #3425

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Rozy? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 04:46 PM
Post #3426

Musafir

Lolly, la prima tura nu poate fi nimeni atat de convins de cineva. Tu de ce esti de Kary? Esti cumva politist si ai intrebat de ea?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:47 PM
Post #3427

Musafir

Rozy tu apari dupa o intreaga zi de dezbateri si top poc raman tot eu vinovata.

Sunt dezamagita sincer pentru ca ori sunt eu blonda rau si joc ca o cizma ori voi nu vreti sa-mi vedeti nevinovatia. Chiar ma agitam toata ziua buna ziua pe aici daca eram mafioata? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar pret de cateva secunde pune'ti in balanta ca sunt nevinovata si cititi'mi posturile cu alti ochi decat acuzatori...

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:48 PM
Post #3428

Musafir

Si Kary....sunt la un pas de a te vota sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daca tu dupa raspunsul lui scoorpi ai tras concluzia ca ne citeste, e clar ...cauti in disperare un tzap ispasitor si nu mai citesti bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cuplul celalalt pe care il aveam in minte era albi-scorpi, dar totusi albina imi pare un cetatean onest (poate pentru ca si-a dat seama ca si eu sunt, s-ar putea sa fiu subiectiva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) iar scorpi mi se pare ametita de cap as always si citeste si intelege numa ce are ea chef (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 04:48 PM
Post #3429

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

a, si inca ceva... kary mi-a iesit din vizor pentru ca nu ii gasesc perechea... asa ca ... presupunand dupa parerea voastra ca nu eu as fi perechea ei... cum de altfel nu sunt si nu i-as lua apararea asa pe fata in special ca inca nu s-au facut voturile (ca sa conteze faza cu votul decisiv sau nu si sa ma sucesc fix atunci) ... asa ca presupunem ... daca vreti voi.. prin absurd... ca nu as fi eu perechea lui kary cum ziceti voi.. cine ar fi?

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 04:49 PM
Post #3430

Musafir

Ce? Iar faci urat cand esti prinsa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 01:17 PM