![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Na belea Kary, adica tu sperai sa apara Rozy si sa spuna ca "no way, kary e nevinovata. Cum puteti sa credeti asta?" De ce ar fi facut asta? Fata si-a dat cu parerea in urma postarilor tale!
Si Lolly iti ia apararea intr-un stil cum nu am mai vazut! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DAr rozy....noi te-am asteptat toata ziua sa ne zici daca esti doctoru sau nu. So??? ai putea sa ne lamuresti macar in privinta asta? Ca e important sa stim.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns, si ii dau dreptate Albinei, oricum prima mea banuiala era Kary, apoi dupa ce am citit primul post al lui Lolly, am zis ca sunt impreuna.
Asadar, votez Kary Rozy pai vad ca si tu esti sigura de mine Angel voteaza'ma si in cateva clipe se va vedea cine erau adevaratii mafioti. Pentru ca omorand un om cinstit se termina jocul... Scorpi a reactionat la ceva ce a zis Lolly, de asta am spus ca doar citeste si reactioneaza dupa chef... Eu nu mai inteleg nimic din jocul asta, nu avem doctor, nu avem politist,nimic nu avem... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da dom'le sunt doctor, e ok sa recunosc, pt ca oricum se pare ca nu mai am ce politist salva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, scuze.. stai ca am citit aiurea. Loly a spus ca NU e doctor, citisem ca s-a declrat doctor. pai daca ma grabesc sa parcurg rapid rapid tot si sa va ghicesc care sunteti mafioti. Deci e crunt asa sa joc la servici, no. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si in plus inteleg ca tre sa votam pana la 17.45 si inca n-am reusit sa stuidiez exact ce a spus fiecare.
Deci zau daca pot sa judec corect asa pentru ca numai in diagonala am citit ce scrieti voi aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. eu dupa 6 as fi vrut sa joc ca sa inteleg si eu ceva. Kary, seara stau (din pacate) numai pe calculator, dar in timpul saptamanii nu pot no. Mie Loly mi se pare cea mai suspecta. Tocmai pentru ca dupa ce s-au impartit rolurile (importante sau nu) ea nu a spus nimic.. vezi doamne ea nici nu era. ca daca r fi fost important ar fi fopst musai sa fie. Mai mai. Plus ca toti numai pe ea am asteptat-o .. ea a aparut ultime. Kary mi-s pus ca hop a aparut si loly.. Asa-i Kary, sau vrei sa o ascunzi acum? Deci ea apare ultima, stie ca se joaca si dispare prima. Desigur ca da. Tare mi-e ca ele doua sunt: Karu si Loly. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) genial.. no.. unde am zis eu ca sunt politai sau doctor sau altceva... eu tocmai am zis ca nu am fost pe faza la impartire si ti-am raspuns cinstit... pentru ca tooooocmai... sunt mica si modesta... aka cetaaateaaaan ... nu altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai scorpi mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
lolly...what? Noi, sau cel putin eu, banuiesc ca TU ESTI perechea lui Kary (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu instigam la reactii si cand eram cetatean, nu doar mafiot Asta e o afirmatie de-a lu' Kary. Deci chiar si cand nu era, instiga, acum ca este.... Sau cel putin eu asta inteleg. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
am zis sa presupunem prin absurd (conform parerilor voastre)... i swear i'm innocent ce dumnezeu ...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, imi pare sincer rau ca nu pot citi mare lucru din jocul asta. daca vreti ma asteptati pana la 6 cand pot daca nu imi las votul (prima idee)
Votez Loly. Nu-mi place ce a spus ca nu era de fata. a adormit in 5 minute sau cum? No, lasa.. No.. cum am spus.. daca vreti sa ma asteptati bine, daca nu nu.. asa pe fuga nu popt juca mare lucru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votati'ma toate si s'a terminat. Sunt suparata rau, dupa o intreaga zi in care m'am agitat aproape singura tap ispasitor am fost eu gasit. Nu mai am chef sa comentez...
votez: Scorpi pentru ca teoria mea a cazut... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 03:25 PM |
|