IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 343 344 345 346 347 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Mar 12 2009, 04:57 PM
Post #3441

Musafir

Normal,doar nu o sa o votezi pe Lolly (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 04:58 PM
Post #3442

Musafir

pai Kary, pana acum a votat doar scorpi care a votat-o pe Lolly (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci nu inteleg de ce esti asa suparata si ai votat-o pe scorpi, deci in mintea mea e clar ca esti pe felie cu Lolly (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 04:59 PM
Post #3443

Musafir

Ia uita'te mai bine Angel

Rozy no coment

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 05:00 PM
Post #3444

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

mi-e atat de greu sa cred ca scorpi ar fi iar mafiot... mai mult de-asta nici nu am suspectat-o deloc... desi a vrut foarte mult sa joace si acum e cam invizibila... dar asta e.. n-o s-o suspectez jocul asta chit ca mi-o iau peste bot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 05:00 PM
Post #3445

Musafir

As fi putut foarte frumos sa o votez pe Lolly doar o banuiam asa ca nu vad acu' de ce m'as ascunde dupa...

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 05:01 PM
Post #3446

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai cum adica sa presupunem rin absurb conform parerilor noastre ca NU ESTI, cand parerea noastra este ca ESTI?
Ceva logica pe undeva?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 05:03 PM
Post #3447

Musafir

Pai Kary, daca tot o banuiai cumva pe Lolly,cum se face ca votezi pe altcineva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai tii minte ca asa a fost si cand erai cu Angel parca...si pana la urma ai zis "daaa dom;le o votez si eu pe Angel" apoi te-ai ofticat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
Post #3448

Musafir

Partea urata este ca mafiotii vor castiga fara sa fi avut macar o strategie... Doar asa pentru ca noi cetatenii am deschis ochii numai unde am vrut si unde ne-am simtit atacati...

Mi-e ciuda rau...

Rozy tu dupa o lipsa de nu stiu cate ore ai de spus doar cateva cuvinte, bun asa...

+Quote Post
angeldust
Post #3449

Musafir

Pai kary tot nu am inteles de ce ai votat-o pe Scorpi...chiar nu are logica in capul meu. Doar pentru ca a demonstrat ca a citit pe diagonala si pentru ca a votat-o pe Lolly?
Ce ai zis dupa ce scorpi a votat-o pe Lolly a sunat asa ca un fel de "nah...baga-mi-as picioarele....ca una din noi tot iese, asa ca o votez pe scorpi numa de al draku, ca oricum alta teorie mai buna nu am"

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 05:04 PM
Post #3450

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

bun, ma las pagubasa... logica e, doar nu vrei s-o vezi... de-asta se cheama presupunere prin absurd... ma rog.. nvm...

+Quote Post

465 Pages V  « < 343 344 345 346 347 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 03:26 PM