![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy daca tot te iei dupa jocurile trecute, ca vad ca jocul asta nu vrei sa'l citesti, aminteste'ti macar bine. Cand am fost eu vreodat mafiot alaturi de Angel?! Eu am spus ca daca teoria mea pica prima pe lista este Scorpi dar ce sa'ti fac daca nu'ti pasa de ce s'a spus pana acum...
V-am rugat doar sa'mi recititi potarile cu alti ochi... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cu cine erai mai cand te-ai ofticat tu,ca te-am facut sa-ti schimbi votul?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel hai ca ma enervez acu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chiar tie ti'am spus dupa ce ai tras atentia ca nimeni nu se gandsete la Scorpi ca este prima pe lista mea daca imi pica teoria ca ea ar fi ori doctor ori politist...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai teoria ta se bazeaza doar pe faptul ca Scorpi a fost mai tacuta? Pai azi a muncit...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, eu chiar ti-am citit postarile. Sunt dubashe de la bun inceput.
Cu toate astea am avut pana la un punct mari indoieli ca tu ai fi. Si apoi le-am banuit pe scorpi si pe albina. Dar intamplarile de acum de pe ultima suta de metri imi intaresc convingerea ca instinctul meu intial was right again (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si pentru ca se apropie ora la care ne-a rugat Lexie sa avem voturile bagate in urna, votez Kary . Daca gresesc asta e, inseamna ca sunt scorpi si albi si mi-am furat-o din nou si o sa ma las de meserie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai sunt prin zona pana pe la 6. Daca e dupa mine...ori ca o votam pe Kary ori pe Lolly e egal. Sunt destul de convinsa ca ele doua sunt las mafiosas. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestitorul are rugamintea sa puneti voturile cu bold, ca sa poata face numaratoarea usor. Mai sunt 40 de minute pana la inchiderea rundei, daca va trageti prea tare de par si nu v-ati decis, mai prelungim runda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Un omagiu pentru magicianul JO: (IMG:http://videoeta.com/images/news/presto_still.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta este important acum Rozy?
Rozy daca tot esti doctor adica cetatean si vrei sa castigam reciteste'mi posturile si pune pret de cateva secunde in schema ta faptul ca as fi nevinovata. Eu credeam ca lumea va apare si va face mai multa lumina dar cand colo... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce sa te pun in schema mea nevinovata,cand eu cred ca esti vinovata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci oricum ar iesi cumva sa iesi bine: daca eu sunt mafioata oh yes, daca e scorpi si albi, oh yes instinct.
Sincer din schema mea a iesit Lolly... Albi, Angel, Scorpi o lalalalala Oricum la 6 dupa ce mor se afla mafiotii. Dar un joc mai prost ca asta nu am vazut... Sa'mi sariti in cap doar pentru ca altii se fofileaza... Rozy pentru ca daca gresesti pierzi si tu in fata mafiotilor nu doar eu. Tu pur si simplu nu vrei deloc sa iei in calcul varianta asta si ma iei la misto convinsa de tine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Deci si Kary si Lolly vin cu o schema asemanatoare.
Lolly sa presupunem prin absurd ca voi nu ma banuiti, cu toate ca ma banuiti. Kary,cititi posturile si incercati sa ma credeti nevinovata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Votez: Kary |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 03:37 PM |
|