IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 345 346 347 348 349 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Mar 12 2009, 05:22 PM
Post #3461

Musafir

Mai,am citit cateva posturi din urma si adevarul e ca Kary( scuzati cacofonia) a indreptat degetul in randuri repetate spre Lolly, deci nu prea au cum sa fie impreuna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Devotez Kary si ma mai gandesc nitel
Voi ce ziceti de chestia asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 05:24 PM
Post #3462

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

no, desi probabil votul meu n-o sa conteze pentru ca nimeni nu vede altceva decat cuplul intre mine si kary, care poate foarte bine sa fie un vot de incredere intre cetateni, dar in fine... o sa-mi justific putin teoria, ca sa nu fie nimic confuz la mijloc, imi dau si votul si aia e, ca se face ora...
deci... le-am suspectat pe rozy si pe kary initial, apoi s-a dovedit ca rozy trebuia sa aiba rol de doctor sau de police ca altfel nu ieseau calculele, intre timp, postandu-se am observat ca pentru un posibil mafiosso kary se implica prea mult si vehement, asa ca mi-a iesit si ea din calcule, nu inteleg ce poate fi asa de greu de crezut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma rog... urmatorul pas al teoriei erau persoanele ramase: albi, angel si scorpi, eu stiu ce sunt si veti vedea si voi cand vor castiga mafiotii deci eu logic nu intru in propriile-mi calcule... lui scorpi am zis ca ii dau vot de nevinovatie tocmai pentru ca, desi a jucat cam dubios, mi-ar parea rau sa fie tot ea mafiot, ca tot zicea ea ca nu mai vrea... asa ca pentru mine a ramas cuplul de mafioti angel si albi, care nu s-au acuzat intre ele absolut deloc, nici nu si-au tinut partea foarte vizibil, a fost un "go with the flow"... si in timp ce eu si kary ne-am sapat groapa singure... ele au trecut neobservate...
asta este teoria mea, e doar o parere, care probabil nu conteaza acum, dar asta ca sa nu fie vreo surpriza (stiu ca nu era oricum) daca nu o voi vota pe kary... ps. asa am facut prima data cand am jucat, am avut initial doua banuieli si pe parcurs s-au modificat... si atunci tot cetatean eram...
asa ca votez albi si-om vedea

care voi? ca doua sunt mafioate e clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 05:27 PM
Post #3463

Musafir

Rozy si eu am avut dubii la inceput legate de Kary tocmai din cauza ca a mai indreptat din cand in cand degetul catre Lolly. Dar sincer, s-a mai vazut si in alte jocuri ca mafiotii sa se acuze intre ei. Si punctul culminant a fost ca dupa ce a acuzat-o subtil pe Lolly apoi cand a vazut ca lumea chiar o voteaza a sarit sa o apere si a votat-o pe scorpi care o votase pe Lolly.

Asa fiecare din noi poa sa zica "Da, votati-ma pe mine si o sa vedeti cand casiga mafiotii ca ati gresit!" Asta nu prea e un argument solid, ci o incercare de a manipula audienta in opinia mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 05:27 PM
Post #3464

Musafir

Eu votez Lolly, pereche chiar cu Scorpi, in caz ca va intrebati

Da,se stie ca uneori mafiotii se pot acuza intre ei, dar asa, la misto, astfel incat sa nu conteze prea mult. Kary a pomenit de vreo 3 ori,din cate am citit eu.
Si daca e sa fie Kary si Lolly, votand-o pe cea din urma, tot nimeresc una (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 12 2009, 05:29 PM

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 05:28 PM
Post #3465

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Lolly iar nu o dai bine! Te-ai gandit sa o votezi pe aia care e cea mai inversunata impotriva ta a si a lu Kary?
Asta iar imi da de banuit! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 05:28 PM
Post #3466

Musafir

Doar pentru ca am nervii la maxim si chiar nu as vrea sa va spun dupa ce inchide Lexie jocul '' v'am spus eu '' devotez Scorpi si votez Albi pentru ca am mai multe sanse sa fie ea dusa la inchisoare cu sustinerea lu Lolly. Si da da sunt cu Lolly mai ales acu ca am votat cu ea oh yes (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Credeti'ma ca mafiotii se ascund printre Angel Scorpi si Albi

Rozy gandeste'te bine ca odata iesita din schema facand cuplu cu Lolly cu cine as mai putea face cuplu? Le'am acuzat pe toate, le'am instigat, le'am rugat sa'si dea cu parerea, am facut de toate cu toate trei...Soo cum naiba sa fiu mafioata?????????????

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 05:30 PM
Post #3467

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu instigam la reactii si cand eram cetatean, nu doar mafiot.

Poate nu ati citit prima data, dar mie afirmatia de mai sus mi se pare acuza la propria ei persoana!
Si e bine ca recunosti ca esti cu Lolly, pentru ca eu sunt sigura ca asa e!
Votezi Albi pentru ca asa ai mai multe sanse sa fie ea dusa la inchisoare? Insemna ca ai un motiv temeinic sa scapi de mine!

This post has been edited by albinuza: Mar 12 2009, 05:39 PM

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 05:30 PM
Post #3468

Musafir

Opaaaa,pai de ce nu o votezi pe Lolly daca tot vrei doar sa-ti salvezi pielea, si te intorci la Albi?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 05:31 PM
Post #3469

Musafir

Mai Angel adica eu sar pe Lolly si par vinovata in fata ta dar Albi care sare pe ea nu pare vinovata? Cum sta asta? Si cand i'am luat apararea lu Rozy aseara ai spus ca poate ii iau apararea asa de ochii lumii si ca sa vezi Rozy era doctor. Eu acuz cand ceva imi miroase si iau apararea cand este cazul...

Angel Angel cu cine faci cuplu cu Scorpi sau cu Albi cea cu care nu te intersectai
???????????

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 12 2009, 05:31 PM
Post #3470

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

scorpi a fost prima care m-a votat.. cum sa fiu cu ea??? ca pana sa arunce scorpi votul nu votase nimeni... ah... in conditiile in care urna se inchide la 17.45 conform lui Lexie-magi... cum sa fie primul vot aruncat, posibil unul final pentru ca scorpi nu stim daca apare pana la 17.45.. unul intre mafioti? rozy... gandeste-te putin... pls... nu stau sa ma milogesc sau ceva.. dar sunt nevinovata ce dumnezeu jur!

+Quote Post

465 Pages V  « < 345 346 347 348 349 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 03:36 PM