![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, eu imi sustin teoria, nu prea cred ca scorpi ar fi votat-o ea prima pe Lolly daca ar fi fost together. Ar fi mult prea riscant nu crezi?
Dar pentru ca am spus ca mi-e egal care dintre Kary si Lolly iese, daca e egalitate o votez si eu pe Lolly. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nemaivazuta situatie, nemaiauzita intamplare!!!
Kary - 2 voturi Albi - 2 voturi Lolly - 2 voturi In spatele cui se va infige bagheta magica? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu vreau as'mi salvez pieleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Eu vreau sa castige cetatenii. Nu o votez pe Lolly pentru ca raspunsurile ei ma fac sa nu o mai banui. O banuiam doar dintr'un singur post. Eu ba i'am luam apararea si apoi am spus ca mi se pare suspect cum a reactionat inainte sa plece la scoala atat!!!
Hai Albi nu te mai lega de fraza aia ca nu are sens... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah,nu vazui pe cine votese Scorpi
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
in conditiile astea daca nu-s nici cu scorpi pe care nu am votat-o si nu-s nici cu kary ca ai scoso de pe lista suspectilor? cu cine sunt mafiot rozy?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Rozy daca eu cuplu cu Lolly iese din discutie cam cu cine ar putea fi Lolly? Cu nimeni, sooo chiar cred si eu ca este nevinovata.
Angel te mirossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si tare mi'a ciuda pe faptul ca Scorpi nu poate fi prezenta, m'ar fi ajutat cat de cat...sa inteleg daca e mafioata sau cinstita devotez Albi ( desi o banui si pe ea) si votez Angel pentru ca sunt mai convinsa de vinovatia ei |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hay Kary las-o cu bocetele ca macane. De unde si pana unde a iesit din discutie cuplul Kary - Lolly?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
eu sper doar k scorpi nu e... mai mult de atat nu pot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cu tine Kary, se pare ca e pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dintr'o logica pe care tu cu nas de mafiot nu vrei sa o vezi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:03 AM |
|