![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
si ca sa fiu si mai suspecta in continuare, te sustin kary, mafioata mea de nadejde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... si o citez pe angel : "mie totuna care iese" ea sau albi pentru ca eu cred ca ele sunt
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ba ii luam apararea ba o acuzam si apoi nu o votam? Rozy deschide ochii bine la Angel si la posturile ei...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary nu-i asa ca esti tu f shmechera si io f fraiera? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum ca ai vazut ca exista o sansa ca rozy sa te scoata de pe lista de suspecti te-ai gandit sa ma votezi pe mine ca io par ca nu as vrea nicicum sa ma sucesc, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozeluuuu nu te lasa manipulata in ultimu hal. Acu pe ultima suta de metri cand io tre sa plec daca ma acuzati pe mine ar fi chiar convenabil pt domshoarele mafioate |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prelungim runda pana la 18:15. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... momentan
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lolly
Eu la 19.20 plec la sala,ca m-a chemat dragu de sef (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Vin la 9 This post has been edited by rozy: Mar 12 2009, 05:43 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ma bucur in prostia mea ca pret de cateva clipe macar am reusit sa o fac pe Rozy sa se mai gandeasca dar faptul ca tu nu vezi si nu vrei te acuza rau in mintea mea.
Si nici macar nu mi'ai raspuns de ce daca pe mine ma vezi vinovata pe Albi nu o vezi, dupa teoria ca eu am acuzat'o pe Lolly si si ea dar nu vezi...mda... Las ca dupa ce inchide Lexie jocul va spun eu: '' V'am spus eu'' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si o sa ma simt bine desi o sa'mi para rau ca cetatenii nu m'au sustinut... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vad ca toate suntem f implicate... rozy, nu as fi atat de fraiera daca as fi mafiot sa fiu asa de pe fata, serios... mafiotii rad ca eu si kary ne-am sapat singure groapa si ba chiar ne-am si bagat singure in cosciug... si ele danseaza din buric ca nu le banuieste nimeni, in afara de noi cetatenii trimisi in groapa... rooozy... n u s u n t m a f i o s s o!!! really... sa ma trazneasca fulgeru... of... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca nu stiu daca mai prelungim din moment ce incepem sa ne imprastiem. M-am decis, incheiem runda la ora 18:00.
Situatia e urmatoarea: Kary - 2 voturi Lolly - 2 voturi Angel - 1 vot Albi - 1 vot Angel, tu esti inregistrata acum cu votul pentru Kary. Vreau sa stiu daca il mentii pentru Kary sau o votezi pe Loly, pentru ca mai devreme ai afirmat ca ti-e totuna. Vreau votul tau final. Citez: "Dar pentru ca am spus ca mi-e egal care dintre Kary si Lolly iese, daca e egalitate o votez si eu pe Lolly." |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Rozy, daca Lolly e mafioata cu cine ar putea fi? Daca e cetatean si moare s'a terminat jocul...
|
|
|
![]()
|
|
votez Angel daca kary isi mentine votul plus ca nu-mi place cum a reactionat in ultimul post, ceea ce imi adevereste banuiala... deci devotez albi votez angel
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:02 AM |
|