![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma inscriu daca se joaca in weekend. In cea mai mare a timpului sunt acasa, dar voi fi si plecata ca deh ii weekend totusi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai sa incepem diseara. Fanny a fost printre castigatori.. s-a descurcat excelent ca politist nu a fost ucis, asa ca votez Fanny povestitor!. Fanny, ia-ma in calcul pentru urmatoarea tura.. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci ramane Fanny povestitor, s-a votat da?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu deja i-am trimis mesajul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...ramane Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sa-i trimit si eu repede mesaju', pana nu se depaseste numaru' de jucatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Avem deja 3 inscrisi: Scorpi, Szi si Rox.
Va astept LE: 4 negri mititei, cu Angel! hai, negrisorilor, inmultiti-va! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Fanny: Jan 23 2009, 02:51 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Papuselele suntem numai 4. Hai sa ne dublam numarul, ca se poate!
Cine mai doreste, cine mai pofteste? Avem roluri de politisti necorupti, criminali degizati, doctori destionici si cetateni revoltati. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Avem 5 doritori, mai vrem 3 oameni din public. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haidi fetili ... inca 3 ... sa incepem din seara asta ... eu abia astept
|
|
|
![]()
|
|
Poke si Walpu, va vad pe-aici (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Va bagati?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:23 PM |
|