![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
ok, no problem..
io oricum nu mai zic nimic because i'm dead (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iepurasul din joben a asistat la numararea voturilor si poate fi considerat martor la acest important eveniment. Cu un total de 3 voturi, Loly este data afara din lumea magiei si trimisa la scoala de meserii, fara drept de apel.
Reflectoarele se sting, cu totii se indreapta spre casele lor, multumiti ca s-a ajuns la o concluzie si sperand ca au luat decizia corecta. (IMG:http://mfrost.typepad.com/cute_overload/images/bunny.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama mia adica nu s'a terminat jocul? Lolly era mafiot? Sooo ma pregatesc direct sa mor si eu ca sigur acum chiar o sa spune'ti ca faceam cuplu cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma apuc de cautat dovezi ca e jale...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lex,nu ne zici urmarea? Ca mor de curiozitate pana la 9 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaaai, nu mai joc niciodata cu prima runda in timpul zilei. Si in runda a doua e destul de greu. Eu prefer in weekend cand pot si eu sa citesc calumea. N-am inteles mai nimic din tot jocul. Of. S-a terminat jocul sau ce se intampla?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ne lamuresti te rog (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Onorabiiiiilaaaa audientaaaa,
Numarul de magie numit "Mafia" s-a incheiat surprinzator si fulgerator. Mafiotii, iscusiti in ale imbarligatului, au ucis-o pe Albinuta Contorsionista inchizand-o intr-o cutie si uitand sa-i mai dea drumul de acolo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tragic si cat se poate de real! In rolurile principale, cu abilitati speciale: Angel: mafioso magnifico Scorpirescu: mafioso machiavellico Rozel: doctor zburdalnic Jo: politistul deghizat in magician, care-a sucombat inainte de vreme Restul: nevinovati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) The show's over! (IMG:http://www.tripro.org/19th-season/images/curtains-closed-8x4.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...
Lolly mc ca macar tu ai deschis ochii. Tare ma credeti restu mica si blonda (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ops (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
mai, acu serios. Mie tare mi-o fost ciud aca nu puteam sa joc nush ce. Eu prea pot de la lucru din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si cred ca ar fi bine sa asteptam sa fim 8 ca in 7 nu-i chiar asa fain. 8 cu stripper mai misto. Si sa inceapa la o ora rezonabila. Sa votam seara macar prima runda. Cred ca in jocul in 7 e ma bine doctorul sa nu se anunte in prima zi. Numai politistul eventual ca sa castige cetatenii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 03:38 PM |
|