IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Mar 12 2009, 09:36 PM
Post #3521

Musafir

Pai Scorpi tu insistai sa jucam sa jucam. Si ai dreptate ori jucam si ne implicam ori nu mai jucam ca nu vad rostu' altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angel la un moment dat daca te aveam in fata ochilor nu stiu ce se intampla, credeam ca inebunesc ca incercai pe fata sa ma duci si tot pe fata incercai sa o convingi pe Rozy sa nu'si schimbe votul. Manipularea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drept este ca de Scorpi nu eram asa convinsa desi a fost prima votata de mine dar de tine spre final puteam baga mana in fo ca esti mafioata...
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Mar 12 2009, 09:39 PM
Post #3522

Musafir

Si eu zic sa jucam numai in 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 12 2009, 09:39 PM
Post #3523

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Stiti de cand astept combinatia asta? Angel Scorpi? Si eram sigura ca atunci cand vor fi ne-o vor face
eu nu am banuit-o deloc pe Angel. De Scorpi nu eram f sigura, dar kary pe mine m-ai convins ca erai mafioata... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 12 2009, 09:48 PM
Post #3524

Musafir

Si pe mine m-a convins Kary ca-i mafiot, povestitor fiind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mi-am dorit sa vad cuplul Angel - Scorpi si am profitat de ocazie sa se intample. Sunt convinsa ca ar fi fost mult mai reusit un joc de 8. Pe mine puteti conta ca povestitor de acum incolo, in timpul saptamanii. De jucat nu mai am chef sa joc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 09:57 PM
Post #3525

Musafir

bai, noi am mai fost odata mafioate impreuna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai, de cateva ori chiar mai vroiam sa mai scriu ceva dar mergea asa de bine ca am stat cuminte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum riscam sa spun prostii avand in vedere ca nu reuseam sa citesc atent.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 10:17 PM
Post #3526

Musafir

Pai nah greseala mea ca ma implic si ma agit si par mafioata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar lasa ca nici voi nu ati vrut sa vedeti dincolo de vinovatia mea, tineati mortis ca io io io par vinovata... De'acu o sa stau cumintica si o sa replic doar cateva cuvinte, ca vad ca asa functioneaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Logica mea proasta sau buna macar ducea la adevaratii mafioti...

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2009, 10:38 PM
Post #3527

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce pot sa spun decat again ca nu imi place sa fiu mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar daca sunt, joc ca sa castig, mi se pare normal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 12 2009, 10:43 PM
Post #3528

Musafir

Taci, tu, ce tot spui. Cine era mafiot? Scorpirescu nu. Kary era mafiotul, o vazut toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 12 2009, 10:54 PM
Post #3529

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(scorpirescu @ Mar 12 2009, 10:43 PM) *
Taci, tu, ce tot spui. Cine era mafiot? Scorpirescu nu. Kary era mafiotul, o vazut toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Da da, sunt de acord! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Eu aveam o presimtire de cand s-a anuntat Lexie povestitor ca va pune pe voi doua mafioate, dupa reactia pe care a avut-o la ultimul joc, in urma ciondanelii picante dintre voi. Era predictabil! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 10:56 PM
Post #3530

Musafir

Lasa Scorpi ca oricum sunt sigura ca asta cu jobul era asa de ochii lumii. Ca sa nu dai de banuit si la jocurile viitoare...
Te agitai pe aci' toata ziua buna sa jucam iar cand a inceput jocul nu gaseai 5 minute sa scrii. Culmea e ca eu mi'am dat seama ca ne citesti, numa ca nu replicai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si Angel se vedea ca esti mafioata, cel putin am vazut io (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Dar recunosc ca poate m'am agitat prea mult si am atras atentia doar asupra mea in loc sa atrag atentia la joc.
Culmea este ca la un moment dat Rozy a dat inapoi, dupa ce m-am chinuit o ora sa o conving sa ma citeasca ai aparut iar tu sa o convingi ca's mafiot...

+Quote Post

465 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 03:43 PM