![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neah, Kary.. chiar e nasol in timpul serviciului. Intreab-o pe Angel cat citeam ca ea imi povestea pe scurt ce s-o mai intamplat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sweet, vezi ca esti inscrisa pentru tura viitoare as promised. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De data asta te prind, mafioato! Cine se mai inscrie pentru maine la ora 20.00 ? Lexie tu poti povesti la ora aia ori sa catam pe altcineva? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu pot juca deloc in weekend. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pot sa joc maine seara, la 9 ajung home
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca o sa ies in oras maine seara si sambata...Dar ma inscriu de acum pt duminica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu pot sa cred... ma credeti ca nu vroiam sa cred ca asta e combinatia? angel si scorpi? la un moment dat mi-am dat seama ca si albi sarea prea tare ca sa fie vinovata, dar n-am vrut sa cred ca e angel cu scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) strategia era simpla, in ochii mei angel era sigur, asa ca preferam sa incerc sa nimeresc celalalt mafiot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am preferat sa cred ca e albi... scuze albi ... dar na!... ca eram nevinovata... am jurat... v-am explicat... si tat nu m-ati crezut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) uffffff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu tot pentru duminica ma inscriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) stabilim pt duminica ora 20.00 sa incepem din timp. S-au inscris pana acum: Eu, Sweet, Angel. Rozy tu esti ok pe duminica la 20.00?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos cuplu de mafioate, nu am ce zice! Eu as juca, dar eu lunea de la 2 pan' la 9 ( (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) is au faculte... Nu-i nimic, jocul urmator!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar in seara asta nimeni?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) stabilim pt duminica ora 20.00 sa incepem din timp. S-au inscris pana acum: Eu, Sweet, Angel. Rozy tu esti ok pe duminica la 20.00? De ce de-abia la 20? 11-12 nu e ok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana la 20 terminam 2-3 ture. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:40 AM |
|