![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau pe la 14.15 cand vin si eu acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu is available tot weekendu daca-i vorba. So cand vreti voi, i'm in. Am zis o ora sa stabilim asa sa vedem care cand poate. Lilisor parca putea si ea in weekend.. sa vedem ce mai zice lumea si sa stabilim o ora, sa nu ne trezim ca toata lumea vine la ore diferite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La cluj e un fel de ploaie cu zapada foarte urata.. yuck. Io la caldurica acasa. Eh. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda daca incepem duminica seara, or sa inceapa ca in cursul saptamanii au treburi la munci si scoli. Numa bine incepem in seara asta. Hai ca'i super oferta, singurul weekend in care sunt io disponibila pentru Mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Care mai doreste? Si provoc la povestit pe cineva neinteresat de joc dar disponibil sa scrie o poveste si sa imparta rolurile! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cred ca e mai greu in tpul saptamanii, cu joburi, fac samd. De-asta propuneam duminica cat mai devreme...
Scorpisor, zapada? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce misto ar fi sa jucam Mafia toate si in real! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz tu care in weekend nu ai scoli, Lilisor, Jo, Lolly, Rozy, Albi, Fanny ce spuneti?
Pai Sweet numa bine incepem azi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag si din seara asta daca ne strangem
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hm pai eu o sa plec in oras mai tarziu..
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eeeeeeeeeee pleci, e tarziu bre' unde sa pleci. Stai acasa cumintica (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In calitate de politist, ma duc sa vanez stripperi...tze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary m-as baga ca-mi place la nebunie, dar maine la 9 plec de acasa si vin pe la 2-3, apoi pregatiri ca seara am party... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) chiar as vrea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:45 AM |
|