![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'am trimis pm, sper sa apara ca altfel suntem jucatori dar nu avem povestitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-i spunem ca este si stripper si care ii regula cu el.
Sweet, scorpirescu niciodata in viata lui nu se mai joaca cu tine daca i-ai tras teapa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Unde esti? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepem din seara asta?... Sa avem timp sa aruncam vreo cateva pastile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sa ii trag teapa lui mafioso mic?! Aici pe receptie, dintre studiile pentru licenta. Si acum parca vad ca ma linsezi din prima, mafioso! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
clar ca asa o sa fac moaahahahahaha
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Isi face cineva mila de noi cu o poveste??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Catzal uraat si rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca joc si eu! M-o innebunit catzalu!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cate sunteti mai?! ca va bag acus in vestul salbatic
PS: Teo, pe catzel sa-l bati si sa-l incui in cusca! ca el e rau si m-o pus sa faptuiesc nefaptuite! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 11:55 AM |
|