![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putintica rabdare ca saraca Fanny ne povesteste racita cobza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Gata, pun lacatelul pana incepe povestea!
Rolurile au fost trimise. ________________________________________________________________ (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/chuck.jpg) Barbatul care a rupt inimile fetelor din colegiu elady... Nu e una care n-are face crima de om pentru un sarut, o noapte sau... o viata cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Balul de absolvire se apropie si toata suflarea femeiasca vrea sa fie... regina lui. Una singura nu mai poate fi: Sweet a fost gasita in piscina, inecata de o mana criminala sau de prea multe coktailuri baute... who knows? Oare cine ii va castiga inima : cea care va gasi vinovatii si-i va preda politiei sau cea care va face crima de om si chiar striptease in public pentru a-l avea? ramane de vazut: Angel, Jo, Kary, Lexie, Lilisor, Rozy si Scorpi pasiti in ring! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si acum parca vad ca ma linsezi din prima, mafioso!
Iaca ce zicea Sweet mai devreme de Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O fi o inscenare? Sau oare schiar Scorpi a facut-o,stiind ca nu ne vom gandi la ea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Aveam o foarte mare presimtire ca o sa mor prima, acum pot sa invat linistita. Uratelor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uuu, we started!
Auch, moarta in piscina... deja mi se furnica spatele... Hei ia recunoasteti, cine are treaba cu domnisorul din imagine??? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se poate sa atenteze cineva tocmai la viata unui inger de fata ca Sweet? Tocmai se pregatea de licenta si imi povestea ca spera sa fie ea norocoasa care-i va fura inima barbatului fatal. I-am spus eu ca barbatu' tre' sa fie un pic mai frumos decat dracul, altfel aduce probleme. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povera Sweet (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sau poate ucigasul adevarat stiind de '' raca '' dintre ele a ucis'o pe Sweet ca sa ne indreptam atentia spre Scorpi iar el sa aiba timp sa fuga?! Sau poate chiar Scorpi gndind ca noi nu vom crede ca ar fi omorat'o fiind prea la indemana apoi ca vinovata?! Totul e posibil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ps: Fanny m'ai atins la inima cu flacaul, ma uit la Gossip si datorita lui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, mie nu-mi place barbatul ala.
Eu o preferam pe Sweet care dansa bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai poate din gelozie ca ea era indragostita de Chuck ai omorat'o...Cum spuneam orice este posibil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai, stricam noi prietenii pentru un efeminat d-asta? Macar daca era un barbat ca lumea merita... da` asta...Din partea mea, care-l vreti, puteti sa-l luati. Eu-s mahnita tare de sweet. Acum cine imi mai da mie sfaturi despre ce creme sa-mi cumpar?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 01:08 AM |
|