![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi doar atat: intuitia ta este departe de adevar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba Lilisor o fost cu Sweet de ne-o facut de numa.
Rozy ... hmmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, cum crezi ca ar fi putut fi altceva? Sweet iubea viata, o astepta o carier de succes si nu avea nici un motiv sa se sinucida. Un accident iese din calcul, era o inotatoare foarte buna, stim asta.
Kary, nu stiu cum se face ca ne mirosim reciproc, caci rade ciob de oala sparta. Din cate-mi amintesc eu, nici tu nu prea ai mai profesat lately. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmm, eu m-as uita mai curand spre Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa spunem Lexie ca deocamdata imi indrept privirea de la tine...
Angel tu pe unde umbli? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, cam nehotarata. Intai arunci suspiciunile spre scorpi, apoi spre mine. Vad ca incerci sa distragi atentia de la persoana ta.
Angel, tu ce mai zici? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Soo Rozy nimic in apararea ta? Imi indrepti privirea spre altcineva...Bun asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei poftim cultura. Eu ce sa zic in apararea mea? Da' voi in a voastra? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ei poftim cum sunt rasplatita daca incerc sa-ti salvez fundu, Kary, caci chiar nu cred ca ai fi pusa mafiot de data asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by rozy: Mar 15 2009, 11:04 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ti'ar veni din instinct sa spui adevarul: sunt cetatean. Dra tie din instinc ti'a venit sa indrepti degetul spre altcineva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici trebuie sa fiu de acord cu Kary, exact asta am spus si eu mai sus.
Si totusi, Angel ne tine intr-o mare ceata. Va anunt ca nu cred ca pot sta mai mult de 23:30, deja mi-e somn de pic si ma trezesc devreme. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:12 PM |
|