![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha Rozy..Si pentru asta ar trebui sa te vad nevinovata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar putea fi si o tactica...
Si chiar nu am fost pusa mafiot tura asta. I'm lucky (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acu probabil daca sparg gasca si o tai la somn, o sa ziceti ca nu-mi pasa. Da` stiti ceva? Mortii cu mortii si viii la scoala maine dimineata, asa ca e timpul sa trag pe dreapta.
Si ca sa nu las lumea in suspans, mie cea mai suspecta mi se pare Lexie tura asta. Mai suspecta decat scorpireasca, care e suspecta din oficiu. Asadar, votez Lexie edit: ps, angelu nu cred ca-i prin zona, ma chinui de vreo jumate de ora sa dau de ea pe messengereanu si nimic. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' nici nu m-am simtit asa amenintata ca sa zici ca am incercat sa indrept atentia spre altcineva.
Cum voi v-ati zis parerea, mi-o zic si eu pe a mea. Nu e voie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sunt cetatean,na! Te-am linistit? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, oare cum de nu ma votezi asa cum ai promis? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa brusc si dintr-o data Lexie??? Hmmm... Stii ceva ce noi nu stim?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, ce repede ti-ai aruncat votul spre mine. Mie imi miroase a strategie de mafioti aici.
Si tare cred ca Jo e in cardasie cu Kary sau cu Rozy, mai mult insa cu Kary, care si ea ma miroase, dar nu stie de ce. Sa nu-mi spuneti ca ar fi culmea ca mafiotii sa voteze la fel ca s-ar da de gol, ca-i fumata. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie wrong... Nu's mafiot si daca tu ma consideri a fi voteaza'ma. Ma zbat si ma apar eu pana la urma. Dar daca ai incercat doar sa indrepti atentia de la tine si sa cauti un vinovat ai atras atentia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, si daca o sa te votez si eu ce-o sa zici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie cand nu sunt dovezi clare instinctul e primul cu care mirosi vinovatul, poti gresi bineinteles asa cum poti naste reactii. Eu am nascut in tine reactii, asta ultima chiar defavorabila (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cercul meu de suspecti e formati din Jo, Lilisor si Lexie. Ceilalti nu ii vad cu roluri de mafioti tura asta. Timp sa ma razgandesc e, nu-i problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, eu cred ca Angel o fost pusa iar mafiot si asa de nervoasa ii ca nu mai vrea sa vorbeasca cu noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:57 PM |
|