![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie straniu mi se pare Lilisor care e cam tacuta.
Cat despre Angel, daca nu si'ar fi facut aparitia imediat inainte sa se inceapa jocul as mai fi crezut'o daca spunea ca nu era prin zona dar asa...cam da de banuit. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu abia ce-am fost mafiot, nu-mi mai trebe prea curand. Pe de alta parte, tura asta in capul meu toti sunteti mafioti, de la a la zet... Sa zicem ca pana acum Kary pare cea mai nehotarata si acuza intr-o parte si alta, iar Jo pare cea mai hotarata.... i wonder why? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nu stiu unde am indreptat eu atentia de la mine, am ripostat doar atunci cand am fost acuzata. Uitati-va in urma si o sa vedeti cine au fost primii care au acuzat. Rozy a banuit-o imediat pe Scorpi, Scorpi s-a autoproclamat cetatean nevinovat, apoi Rozy la fel si s-au spalat pe maini.
Scorpi, daca m-ai vota, as zice ca urmezi si tu cursul lucrurilor, e cea mai buna treaba. Daca un mafiot reuseste sa indrepte atentia asupra cuiva nevinovat si atrage si alte voturi in acea directie, e la fix, au mai taiat unul de pe lista. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu si Kary si Scorpi si Jo ne-am gandit la tine. Om fi toate 4 mafioate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Lexie strategia asta e valabila si pentru tine...
Hopa aparu Lilisor. Eu nu par deloc nehotarata, din contra am spus ce imi spune instinctul, pe cine as banui, am recunoscut ca caut reactii. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary si Rozy, va asigur ca de data asta nu mi-s mafiot! Mai bine hai sa ne concentram sa-i gasim pe adevaratii mafioti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Eu pana acum nu-i vad prea bine pe Jo, Kary si Angel care nu raspunde la "popor". Scorpi de data asta nu mi se pare ca esti prea vinovata si totusi cu tine nu se stie niciodata, cateii astia au tehnica lor de ochi milogi care te conving de orice (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Poi cauti reactii banuind pe toata lumea, pe rand?... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca nu v-ati gandit voi toate in acelasi timp. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E tare simplu: un mafiot arunca suspiciuni, un cetatean cade in plasa si crede si el ce se zice, vine si urmatorul mafiot sa intareasca cele spuse de primul si gata, sunt deja 3 care cred acelasi lucru. Am observat din jocurile precedenta ca mafiotii au tactica asta, arunca acuze, banuieli, le alimenteaza. Si cei cinstiti se apara si crapa. Exact asa a patit Kary in jocul in care am fost eu povestitor, si toata lumea a crezut in cei care inteteau focul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu-i nimic, castiga si de data asta mafiotii. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Lilisor nehotarata esti chiar tu, ori suntem toti in capul tau toti mafioti ori eu si Jo avem sansele cele mai mari?
Scorpi tu de ce asa retrasa? Hai ca acum nu esti la job, nu ai scuza |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi din toti am si eu o ierarhizare, no? Chiar asa zabauca nu-s (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Si plus, ce te-ai speriat asa, doar dau si eu cu primele presupuneri ca toata lumea... Ai vre-un motiv pentru care ar trebui sa te sperii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu trebuie sa ma bag in pat ca nu mai rezist.
Nu las nici un vot pentru ca nu mi se pare corect sa ma arunc asa, fara sa vad toate pledoariile. Jo a votat direct Lexie fara sa auda ce are de spus si Angel. A venit, a votat si a plecat, iar mie treaba asta mi se pare dubioasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:56 PM |
|