![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde is retrasa, bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vrei sa te votez?
Eu nu am spus ca o banui pe Lexie, Rozy. Numai i-am adresat o intrebare. Eu pe Kary o banui. Si pe tine. Iaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A, si pe Jo. This post has been edited by scorpirescu: Mar 15 2009, 11:36 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo mi-ar fi placut sa stiu asa ca idee de ce o cauti pe Angelu de juma de ora p messenger?
Lili crede'ma ca jocul asta nu mi'e frica chiar de nimic. Sunt foarte relaxa... Si Lili nu'mi interpreta postarile dupa placul tau ca sa ma gasesti tap ispasitor. Una e a banui si alta a pune intrebari... Lexie mi'e imposibil sa nu te suspectez, am recitit in urma si ai reactionat la fiecare aratandu'l cu degetul. Bineinteles pana la proba contrarie o puteai face doar ca sa vezi reactiile... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi si-a pierdut mirosul fin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu ma gandesc ori Lexie cu Lilisor, ori Jo cu Lilisor |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi esti libera sa faci ce vrei. Doar am fost prima pe lista ta asa ca urmeaza'ti instinctul daca asa consideri tu ca aflam mafiotii..
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, eu zic ca gresesti in alegerea perechilor... Nu zic nimic de celelalte doua fete, intrucat nici eu nu cred ca-s innocent, dar stiu sigur despre mine ca mi-s cetatean... Acum sa nu zici faza aia cu cine se scuza se acuza, dar ca idee ma gandesc ca daca ai fi cetatean si pe tine te-ar interesa sa prinzi criminalii, si ai vedea ca eu nu sunt unul dintre ei!
Sorry, Kary, dar mie asa mi s-a parut, nah, ce vrei sa fac acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , fiecare interpreteaza in modul lui! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No. M-am tot gandit si uitat pe aci. Nu o sa le votez momentan nici pe Jo nici pe Rozy pentru ca am asa o vaga senzatie ca una din ele ar putea fi politist:
Rozy pentru ca "nu crede ca kary e mafiot de data asta". Motiv pentru care o voi scoate si pe Kary. Jo pentru ca nu inteleg de ce a votat-o asa brusc pe Lexie si nu pe mine asa cum tot a spus intr-una pana acum. Ar fi putut fi polistist si sa fi aflat as'noapte ca io nu-s mafiot. Si aruncat si ea votul sa nu zica ca nu a votat. Pe Angel nu o pot pune pe lista de suspecti pentru ca nu s-a pronuntat in nici un fel. Ramane astfel Lilisor. Na. Votez Lilisor ... pentru moment. Desigur, toata logica mea poate fi foarte gresita. Se poate ca Jo sa fie chiar cu Lexie si sa faca exact cum a facut si in jocul cu mine. Se poate si Kary sa fie mafiot cu Rozy.. sau oricare alta combinatie. Dar cumva tot tre sa incepem .. This post has been edited by scorpirescu: Mar 15 2009, 11:51 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, pt al doilea cuplu de mafioti,iti repet,ti-ai pierdut mirosul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu oscilez intre cele 3 mai sus mentionate. Totusi Jo pare destul de nepasatoare pt a fi mafiot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m'a pus pe ganduri acel ps de la Jo cum ca Angel e de negasit pe mess de juma de ora... Acu nah poate avea alte treburi cu ea si e cinstita sau poate s'a dat de gol singura ca's cuplu de mafioate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi o greseala enorma. Poate doar vroia sa-i zica sa se bage la joc,la opinat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu ma asteptam la altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de cand tot asteptam sa ma votezi!
Hmmm se poate ca Rozy sa fie police si sa fi intrebat de Kary si atunci ele ies de pe lista instant, dar si daca nu e police.... pt mine asta e tot timpul dovada ca de fapt is mafioase! Eu ma dau cu fundul de pamant aici pana imi zice si mie Jo de ce a votat asa, si daca stie ceva de inside, sa-mi zica si mie, sa votez si eu la sigur! Ah si bien sur o astept pe maitre de mafia pentru declaratii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:26 PM |
|