![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fete bune, fete rele... un tablou foarte perstrit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E clar, nu mai sunt acum la colegiu oameni simpli, ca pe vremuri. Unele chiulesc, altele sunt maestre in arta disimularii si nutresc ganduri criminale pentru inlaturarea inamicelor, altele par sincere si pure... Oricum v-ar fi intentiile, stiu ca inima va zboara la... miza jocului! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/ed_westwick.jpg) Povestitorul lasa lupta deschisa si spera sa nu fie prima victima a diminetii, cand s-o trezi Teo s-o vedea ca i-am luat locul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo is here. Ia zi maica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum e cu votu?
Si cum e cu Angel si messengerul? This post has been edited by rozy: Mar 16 2009, 12:04 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Jo, te rugam sa iti justifici votul.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, sunteti duse. Sculati omu` din pat. Din cauza voastra n-am io` somn.
Deci, pe angel o cautam pe messengereanu dinainte sa-nceapa jocu. Vorbisem in cursul zilei cu ea ca ar vrea niste farduri de la mac si tocmai discutam cu tipa sa-i zic exact ce vreau sa mi le puna pe curier ca n-am timp sa ajung pana la ea. Si angel nu mi-a dat nici un raspuns sigur, de aia ma dadeam de ceasul mortii. De ce am votat Lexie? Eu la primu vot ma iau dupa instinct. Si asa imi zice instinctu meu, ca pe Lexie trebuie s-o votez. Scorpirescu, sper ca esti catzal cuminte tura asta, ca inca este timp sa te votez daca incepi sa puti. Edit: is macajita, mi-am atacat moaca si acuma-s rosie ca un rac... mai bine ma duceam sa dorm :-< |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, plauzibil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu am mai pus uneori voturi la repezeala stiind ca tre sa plec si lipsesc ceva timp. Plus ca ar fi exagerat ca Jo sa faca 2 greseli (daca era mafiot): sa voteze asa la repezeala,si sa mai bage si duda cu messengerul. Eu te absolv de orice vina deocamdata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo nu ma convingi, nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Lili fii atenta ca eu nu am spus nimic bun la adresa lu Rozy, asa ca ar cam trebui sa sara complicitatea sau nu?! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tru, ar fi cam prea pe fata sa fie Jo...
Mie incepe sa-mi fie cam somn... trebuie sa ne lasam votul acum sau ne mai dezbatem si maine dimineata? Ca asa fara sa auzim nimic de Angel, ar fi cam ciudat sa votam pe restul si sa o excludem pe ea din oficiu! Dar nici nimic rau nu ai spus, si ea cu mana ei a spus ca nu crede esti mafiot. Apoi eu/ea/oricine de unde sa stim asta asa din prima? Si plus ca ziceam de ea ca ar putea fi ceva mai cu cascheta si daca e asa si are vreo informatie care te-ar dovedi innocent, atunci e clar ca nu v-as vota pe niciuna, nu? Dar daca nu e police, atunci am motive sa va banuiesc pe amandoua! Of, ce logica de 12 noaptea am tras si eu... Oricum, eu m-am inteles ce am vrut sa spun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete na, eu ti-am zis de ce o cautam, nu incerc sa te conving de ce o cautam. Acu chiar ma duc la somn, pana nu-mi rup piele de pe fata de tot.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o sa votez maine dimineata. Pana acum cea mai suspecta si posibila mafioata imi pare Lili. Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Jo nici tu nu imi esti indiferenta dar nu te vad cuplu cu Lili. Una din voi doua dar cuplu cu cine ?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am sa intru maine dimineata repejor sa-mi las votul,inainte sa plec la facultate. V-am tucat, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kary, Lilisor cu Lexie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca daca o mafioata se baga la somn (Lexie), una sta de paza (Lili) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: Mar 16 2009, 12:21 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:26 PM |
|