![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
va rog sa ma scuzati, am avut o intamplare neprevazuta si o trebuit sa plec (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
amu ma pun pe citit |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo stii ce nu ma convinge? Faptul ca la 11 ai spus ca tragi pe dreapta si dupa o ora inca te mustra constiinta si te'ai ridicat din pat sa vezi daca nu cumva esti linsata sau cine stie... Ma gandesc eu ca daca erai nevinovata stateai mai relaxata. Totul este posibil (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of Kary, sper ca nu esti mafiot si ma infunzi degeaba! Si daca esti cetatean, vezi te rog ca nu mi-s mafiot!!! Gata, cat crezi ca stau mafiot? Si zi si tu cu cine as putea fi? Macar daca ar vedea cineva ca mi-s "cistita"! Da' asa, nu vezi ca mi-s singurica cuc? Ma chinui aici degeaba sa imi dau seama cine-s mafiotii(fara prea mult spor se pare la ora asta din noapte) si tot eu ma duc la vale?
Asta e motivul tau Rozy? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu mereu stau pana la ora asta si... nu stiu pe la ce ore se culca Lexie, dar nici nu cred ca ma pasioneaza... Oricum, motive de genul ma fac sa-mi pun semne de intrebare! Cum esti tu asa sigura, care nu-i mafiot, care ii.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mooooama Chuck (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Io recunosc, as fi in stare sa omor pentru el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru Chuck accept sa mor si nevinovata tura asta :|
In alta ordine de idei daca tot nu ati votat toate o sa citesc si eu maine mai pe indelete ca acum imi vajaie capul si cred ca ma paste o raceala crunta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Lili cum faci si tu, imi dau si eu cu parerea. Te miros ce sa'i faci? Adicalea tu poti sari pe mine dar cand eu te vad pe tine vinovata te ataci?! Hmmm care dintre noi se sperie pana la urma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca aici vroiam sa ajung...
Si cand eu nici macar inca nu mi'am exprimat votul tu deja spui ca te infund?! ps: Eu credeam ca's singura femeie care il vede pe Chuck wow (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei ma sperii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma jiucaresc, ca atata asteptam week'end-ul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ... Imi pledam doar nevinovatia, exersam, poate ma las in viitor de economie, ma duc la avocatura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
In alta ordine de idei... nu cred ca mai stau foarte mult... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, tu citesti asa... tare printre randuri, si intelegi numa` ce-ti place tie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar crezi ca ma sculam din pat sa vin sa vad ce se intampla la mafia? Aia era o gluma legata de plecarea mea la somn, ca de fapt n-am ajuns la pat inca. Am stat si mi-am chinuit moaca, ca mi se parea mie ca deja nu mai am urme si trebuia sa fac unele noi.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Jo tu ai spus ca votezi pentru ca mergi la somn. Eu inca te vad pe baricade, noh acu' nu pot a spune parerile mele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce-ai vrea, sa ma duc machiata la somn? Sorry, la mine ritualul de demachiere dureaza pe putin 1 ora jumate.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo eu chiar nu ti'am cerut explicatii. Nu inteleg de ce simti a le da (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Te stii mafioata? Si cauti sa te aperi asa? Din instinct ( poate gresesc) cand stii ca ritualul de demachiere dureaza o ora si vei mai trece totusi pe la mafia inainte sa mergi in pat nu arunci asa fara motiv un vot spunand ca tu trebuie sa pleci ca justificatie...
Eu ma repet, mi-am expus parerea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate gresesc si esti nevinovata dar sincer eu te vad din ce in ce mai vinovata... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:07 PM |
|