IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 367 368 369 370 371 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Mar 16 2009, 12:43 AM
Post #3681

Musafir

Jo, dar tu demachiezi tot cartierul sau de ce dureaza atat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 12:48 AM
Post #3682

Musafir

Nu bre... numa` moaca mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Da` tre sa ma spal, sa astept juma de ora, sa dau cu crema numaru 1, sa mai astept jumate de ora, sa dau cu crema nr.2 si dupa alta jumate de ora sa bag crema hidratanta. Ce sa fac si io`?
Actually, n-aveam in plan sa ma mai intorc, de aia am si votat, da` na, things don't always go as planed.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 12:54 AM
Post #3683

Musafir

Noh Jo nu'i vina mea ca ai votat aruncand minciuna ca mergi la somn. Mi'ar parea rau sa te suspectez nevinovata dar nu ma linistesc aceste jumatati de ore de pauza intre creme si votul tau aruncat cu justificarea somnului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Scorpi da nu te vad deloc agitata pentru cat ti-ai dorit sa joci. Si nu ai fost nici la job. Si te vad si online pe forum mai mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 16 2009, 12:54 AM
Post #3684

Musafir

gizz.. La mine demachiatu dureaza cam 1 minut (mai putin datile cand uit sa ma demachiez de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) dupa care urmeaza datul cu crema inca 1 minut. Si cu crema de cele mai multe ori uit. La mine cremele alea de 50ml expira pana sa le termin eu.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 12:57 AM
Post #3685

Musafir

ps: buey aici se joaca mafia, nu care cum ne dam cu creme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) va doare in cot mafioatelor de aflarea vinovatului mortii lu' Sweet

+Quote Post
Lilisor
post Mar 16 2009, 12:58 AM
Post #3686

Musafir

Noapte buna si de la mine! Ne vedem maine dimineata! Sper ca maine pana sa plec la facultate sa vad cine-s cei ce ne casapesc... si sa votez accordingly!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 16 2009, 12:58 AM
Post #3687

Musafir

Ce tot ai, mai, cu treaba asta cu ca nu suntdestul de agitata? D-apoi ce vrei sa fac daca habar n-am cine-i mafiot aici. E deja a doua oara cand imi tot spui ca nu-s la servici si de ce nu zic nimic. Eu am si votat in caz ca nu ai observat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Urmatoarea pe lista mea de suspecti esti tu. Ca tot stai ca un bigudiu in capul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na.
Si ce ti s-o fixat asa pe Jo, bre?
Tare mi-e ca in curand o sa-mi schim b votul si te votez pe tine. Rozy, tu ce zici? Merita Kary un vot?
Astept sa vad ce zice si Angel.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 01:02 AM
Post #3688

Musafir

Ete cum faptul ca tu nu vezi pe nimeni suspect dar ai vota asa la nervi ma ameteste. Si nu mi s'o fixat pe Jo, ii raspund la ce spune, dealtfel vorbesc singurei persoane care e prin preajma la Mafia. Sau ce ar trebui sa tip la cele care dorm doar pentru ca eu sunt treaza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Esti libera sa ma votezi ma repet, ma gandeam ca'ti pasa sa prinzi mafiotii dar realizez ca nu prea mai mai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 16 2009, 08:32 AM
Post #3689

Musafir

Neata. Scorpi,eu ti-am zis ca pentru Kary imi fac cele mai putine griji.
Si cum banuielile mele erau Lexie cu Lilisor sau Lilisor cu Jo, am sa votez Lilisor,ca tot e numitor comun

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 16 2009, 09:10 AM
Post #3690

Musafir

Ok, Rozy.. imi pun increderea in tine. Daca esti mafioso, insa, si pacalesti pe scorpirescu mic, cinstit si increzator ti musc. Hat. rrrr

+Quote Post

465 Pages V  « < 367 368 369 370 371 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 07:06 PM