IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 368 369 370 371 372 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lilisor
post Mar 16 2009, 09:36 AM
Post #3691

Musafir

Of, Rozy, sper si eu ca ai dreptate in ceea ce o priveste pe Kary, ca nici mie nu-mi mai pare mafioasa, ca face si ea ca si mine, se intreaba despre fiecare!
Acum eu sper sa apara pana plec eu la facultate Angel, ca tare imi doresc sa vad ce crede si ea, Lexie, ca nici ea nu si-a dat cu parerea si Jo.
Cat despre mine gresesti daca ma pui in echipa cu oricare, eu pe Jo am banuit-o de la inceput, impreuna cu Kary (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , iar de Lexie nu pot sa-mi dau prea tare cu opinia, ca astept sa vad ce mai zice azi, desi nu pare nici ea usa de biserica!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 09:44 AM
Post #3692

Musafir

Recunosc ca am citit oleaca asa pe diagonala, insa si intuitia mea se indreapta tot spre Lilisor asa ca merg pe mana voastra si votez Lilisor. Si parerea mea e ca Lexie este coechipiera (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 16 2009, 09:49 AM
Post #3693

Musafir

Angel, te inseli! Serios ca mi-s cetatean cinstit! Si eu care speram ca macar tu sa citesti sa vezi ca nu am cum sa fiu mafiot! Cu Lexie???? Sa recitesc si eu sa vad ce as putea avea eu cu ea, ca sincer nu stiu de unde v-a venit ideea asta, avand in vedere ca pana si eu cred ca nu-i usa de biserica!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 09:54 AM
Post #3694

Musafir

Angel si cam atat ai sa ne spui? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Mie la un moment dat aseara mai tare imi era suspecta Jo, prea se ametea singura. Nici Scorpi nu m-a convins...

+Quote Post
Lilisor
post Mar 16 2009, 10:02 AM
Post #3695

Musafir

Poi Angel a venit si a acuzat si gata!...
Oricum, eu cred ca Scorpi nu-i mafiot tura asta... Acum na, sper sa nu ma insel, da' nu o vad mafioasa!
Eu nu stiu de unde are Rozy toata siguranta asta ca ala e, ala nu e mafiot! Cum am zis si aseara sper sa se dovedeasca ca e police si are ceva informatii, ca daca nu atunci pentru mine ea e mafioata!
Acum raman Lexie si Jo sa vina aici la descalcit si sper sa vina pana intr-o ora, ca apoi eu plec...
Ah, si Angel, tu atat spui?

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 10:22 AM
Post #3696

Musafir

Neata!

Eu am o zi de kkt de pe acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La noi in sediu se racaie peretii si se vopseste si e un mare jeg, sunt ingrozita. Sper din suflet sa intelegeti ca daca nu pot intra, nu e pentru ca ma ascund. Va arat si poza daca vreti.

In alta ordine de idei, nu-mi place ca va luati ochii de la adevaratii mafioti care or sa ne linseze rand pe rand, cum am mai spus. Nu am atata timp sa citesc tot ce s-a zis pe indelete, mi-am aruncat numai privirea dar am vazut scuzele lui Jo cu datul cu creme timp de 1h30, timp in care nu putea sta la computer sa-si dea cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie asta imi suna tare ciudat si tras de par.

Din cate vad eu, Kary se implica si incearca sa descopere mafiotii si desi am zis la inceput ca o miros, m-a cam convins ca-i de partea dreptilor.

Lilisor mi se pare ametita ca intotdeauna si nu-mi dau seama de-i alba sau neagra.

Angel e prea linistita sa fie mafioso.

Rozy ar putea fi politistul sau la fel de bine ar putea fi mafioata impreuna cu Jo.

Votez JO, motivatia ei nu m-a convins.

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 10:25 AM
Post #3697

Musafir

Poi ce pot sa spun ca sa compenseze romanele ce le-ati scris voi cat am absentat bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tura asta tre sa fiti ingaduitoare cu mine, ca sunt ametita dupa ce mi-am petrecut noaptea cu Chuck si acum vrea si Nate sa ne impacam deci numai gandul la aflat criminalii nu imi sta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa faci io amu? Fanny e de vina ca l-a bagat pe Chuck aici sub nasul meu si acum nu mai poci gandi limpede (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Dar io cred ca Jo nu joaca cu nimic diferit fatza de cum joaca de obicei. Scorpi imi pare si mie un pic suspecta si Kary la fel. Insa rozy s-a cam dat de gol ca e politist (nu inteleg de ce, dar asta e partea a doua) si ma gandesc ca daca nu era, adevaratul politist ar fi banuit-o si votat-o pe ea. Dar cum asta nu s-a intamplat momentan le exclud pe Kary si Rozy din lista suspectilor.
Lilisor cu Lexie mi s-au parut dintre cele ramase ca au jucat cel mai strategic asa si nici nu s-au acuzat clar una pe cealalta si de aia m-am gandit ca ar fi ele doua, noah.

Si faptul ca Lexie o voteaza pe Jo imi intareste convingerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 10:31 AM
Post #3698

Musafir

Angel, cum fiecare merge pe instinct, asa merg si eu cu primul vot. Acum n-are nici un sens sa-mi schimb votul spre Lilisor numai pentru ca tu crezi asta. Pur si simplu mi se pare ametita si nu ea nu m-a convins nici ca ar fi cetatean, nici mafiot, spre deosebire de Jo care se ascunde dupa creme. La fel nici de tine nu cred ca esti mafiot, desi nu prea ai fost activa si poate fi si asta o strategie. Pur si simplu asta cred. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 10:37 AM
Post #3699

Musafir

Apai Angel tu suspecta ma vedeai cand chiar tu insuti erai mafioata. Asa ca... Ar fi chiar culmea sa fii iar mafiot dar nu exclud si aceasta posibilitate. Oricum bafta la dezlegat misterele lu' Chuck si Nate!

Si stiu ca Scorpi o sa spuna ca insist mai ales in lipsa ei dar nah nu pot sa'i vad jocul curat, cand ea atat de doritoare de Mafia se preocupa mai degraba de cremele lu' Jo decat de joc. Acu' nah poate se distra si ea.

Ma repet, jocul asta totul este posibil, suntem multi, avem si stripper mai mai...

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 10:46 AM
Post #3700

Musafir

Lilisor daca vrei sa ma convingi ca nu esti mafioata, atunci spune tu care crezi ca sunt mafiotii si vreau sa aud si argumente convingatoare. Posibil sa ma razgandesc daca am vreo revelatie.

+Quote Post

465 Pages V  « < 368 369 370 371 372 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 08:43 PM