![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-au inscris 6 fete: Szi, Angel, Rox, Scorpi, Madutz si Pinky. Mai asteptam 2 sau 3 fete (in caz ca Madutz nu poate in seara asta).
Grea miscarea in WE. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pe la 5 trebuie sa plec (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Imi pare rau. Pacat ca in WE nu ne adunam, in timpul saptamanii sunt cu scoala, pregatiri. Scuze fetele, Fanny taie-ma de pe lista ca sa nu va incurc.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inteles ca si Kalu vrea sa intre in tura asta.
Poate se razgandeste si lexie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ma bag si eu, dar e posibil sa mai dispar.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Madutz, poate te prindem week-endul viitor.
O avem si pe Walpu. Mai avem nevoie de 2 fete. Kalua, ce mai zici? Lex, Rozy... anyone? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am adunat de pe drumuri si sigur nu ma culc azi devreme, deci sunt disponibila de-acum.
|
|
|
![]()
|
|
yuppy. ne mai trebuie un om!
cine se ofera??? hai copilasi! Nu vreti sa incepem in vreo jumatate de ora? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Mai avem nevoie de un jucator doar. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, inainte sa inceapa jocu.. eu mai am nelamuriri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In prima noapte numai mafiotii omoara pe cineva? Daca nu se stie ca e crima, politistu nu intreaba nimic... Sau intreaba? El afla primul de crima sau cum? Asta 1.
Prima noapte doctorul salveaza pe cineva? Daca da .. si daca se intampla sa salveze fix prima victima aleasa de mafioti.. nu are cum sa nu moara nimeni in prima noapte. Sau se poate? Ca daca nu moare nimeni.. nici ancheta nici nimic. sau? scorpirescu prostanac cu sacu'. |
|
|
![]()
|
|
dupa ce se distribuie rolurile, politaiul, doctorul si mafiotii au putin ragaz pentru a-mi trimite raspunsurile lor. Politaiul intreaba e x-ulescu mafiot? si primeste raspuns da sau ba, doctorul spune numele carei persoane vrea sa-l salveze, iar mafiotii se sfatuiesc si trimit povestitorului numele primei victime. Singurii care au voie sa comunice in timpul jocului sunt cei doi mafiotii. restul, se bazeaza pe intuitie.
E putin probabil ca doctorul sa ghiceasca din prima persoana care va fi ucisa. Nu stiu care-i regula in cazul in care se intampla, dar putem improviza ca a fost un atentat asupra unui cetatean si se banuieste ca un criminal a venit in oras si va ataca din nou. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, daca doctorul salveaza fix pers pe care vor sa o matraseasca mafiotii nu moare nimeni prima noapte.
Dar tot se stie ca exista doi mafioti care trebe descoperiti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:26 PM |
|