IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 369 370 371 372 373 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lilisor
post Mar 16 2009, 11:04 AM
Post #3701

Musafir

Of 2 suspecti mai ramasesera pe lista mea si s-au votat clar unul pe altul... Din lista mea nu mai ramane nimic, iar de Angel tot nu pot sa-mi dau seama daca-i mafiot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
Ce bine imi pare ca zice cineva ca joc dupa o strategie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca pana acum ati zis doar ca-s zapacita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !
So eu acusi plec si din banuielile mele nu s-a ales nimic:
Kary pare cetatean, si ea tot agitata (si era prima pe lista, dar daca zice Rozy ca nu-i....)
Rozy sa zicem ca e politist, adica asa mi se pare si vorba lui Angel, daca nu a zis nimeni altceva, o fi
Scorpi, asa am eu o impresie ca mi-e catel cuminte tura asta
Angel, i can't put my finger on you si nu stiu ce faci tu acolo, cum joci sau cum NE joci...
Si acum... Jo si Lexie.... Eu ma gandeam ca una din doua... sau amandoua! Jo ma gandeam ca e sigur mai spre inceput, dar acum nu stiu ce sa zic, poate intr-adevar nu e ea... iar scuzele lui Lexie is okey, inteleg ca se varuieste, dar asta nu o absolva de mafioasa. Argumentele ei nu m-au convins deloc! In consecinta votez Lexie si ma gandesc ca ar putea face totusi parteneriat cu Jo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau... nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

Ps: Parca era mai usor de ghicit mafiotii din afara, tot timpul ii bunghesc cand nu joc si dupa aia cand is in mijlocul actiunii, toata lumea pare vinovata, fiecare cu fiecare, nu mai stiu care si cum si ce face (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Ah si cat sunt plecata si nu o sa mai pot sa zic nimic pentru mine, decat daca ma duc la biblioteca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , va rog sa va ganditi un pic si la faptul ca mi-s cetatean si va spun sincer ca nu sunt aliata nimanui, nu fac strategii de matrasire sau orice de genul, doar ma stradui si eu sa vad care-s mafiotii! Ganditi-va cu cine as putea face cuplu... cu Scorpi care din tot jocul mi se pare cetatean, sau Kary?...

L.E. Uite Angel ca am apucat sa scriu odata cu tine! Ce argumente convingatoare sa-ti dau? Doar parerile mele, asa ca in prima tura de joc! Eu nu cred ca eu ca cetatean pot sa zic ceva sigur! Poate doar police-ul care a avut ocazia sa afle ceva concret asa ca am crezut-o pe Rozy si am lasat-o pe Kary in pace!
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 11:12 AM
Post #3702

Musafir

Asa, dati-mi in cap. O sa ne matraseasca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si pe deasupra, vaduvele negre raman si cu bunatate de baiat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Nu stiu ce sa mai zic sa va fac sa intelegeti ca v-ati indreptat atentia asupra cui nu trebuie si o sa patesc exact ca si Albi si Kary in jocurile precedente, s-au aparat, s-au agitat si tot au crapat nevinovate. Ne cam joaca pe degete adevaratii mafioti si daca scapa de mine in seara asta si la noapte de altcineva, s-a dus sansa noastra de a castiga.

Din pacate nu am suficient timp sa citesc tot si sa motivez, ni s-a mai oprit si centrala si crapam de frig, o porcarie. Da, beautiful day!

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 11:16 AM
Post #3703

Musafir

Ma ia o raceala crunta, din aia cu sughituri cred. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am ochii injectati dar printre lacrimi de raceala eu tot pe Lilisor o vad mafioso.
Asa ca io una imi mentin votul.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 11:16 AM
Post #3704

Musafir

Votez Jo

Pentru mine ea este cea mai suspecta. O am in vizor si pe Lili...

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 11:22 AM
Post #3705

Musafir

hmmmmm

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 11:29 AM
Post #3706

Musafir

Neata! Ma doare capul rau de tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca aseara banuiam ca Lexie si kary ar face pereche... acum sunt convinsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lilisor 3 voturi (sau 2? nu mai stiu exact, n-am timp sa citesc rapid in urma) Lexie 2 voturi, si spre sfarsit hop tzop Lexie voteaza Jo si kary vine rapid si baga si ea un vot la Jo, sa nu cumva sa dispara Lexie din peisaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mie asta-mi pute a alianta.

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 11:47 AM
Post #3707

Musafir

Mie mi se pare ca te-ai simtit amenintata de faptul ca doua persoane au aceeasi parere si gata, facem alianta. Inseamna ca cele care au votat Lilisor sunt mafioate, la fel si cele care m-au votat pe mine, dupa teoria ta. Asta imi intareste convingerea ca esti unul dintre mafioso. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 11:51 AM
Post #3708

Musafir

Adica mai toata lumea ajunge la concluzia ca eu sunt nevinovata iar tu ma vezi cu nu stiu ce alianta?! Ete ca eu nu am stat sa numar voturi si m'am lasat purtata de ceea ce cred eu ( gresit sau adevar). Mi-am luat'o prea urat jocul trecut in incercarea de a indrepta cetatenii spre pista corecta asa ca jocul am sa fiu egoista si o sa votez ceea ce ma duce pe mine capul...

Daca tot ceea ce ai avut de spus in apararea ta a fost ce ai spus mai sus m'ai convins si mai mult ca esti vinovata...

Niciun hmmm Angel, daca mirosi ceva urat spune prin cuvinte...

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 11:51 AM
Post #3709

Musafir

Observa atent, kary zicea aseara ca m-ar banui... si azi dimineata. Si desi eu intre timp n-am zis nici un cuvant, abia dupa ce m-ai votat tu s-a hotarat si ea sa ma voteze. Asta-mi bate usor la ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ma simt deloc vinovata, eu nu simt nevoia sa va conving ca nu sunt, pentru simplul motiv ca atunci cand exista un suspect intr-o ancheta, politia trebuie sa demonstreze ca e vinovat, nu suspectul ca e nevinovat. Si pana acum tu si kary ati tot tinut-o ca nu v-am convins ca-s nevinovata. Nu ma sperie deloc voturile voastre. Eu ma stiu cu constiinta impacata.

+Quote Post
Fanny
post Mar 16 2009, 11:57 AM
Post #3710

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

tabloul voturilor
rozy - lilisor
angel - lilisor
lexie - jo
kary- jo
jo -lexie
scorpi - lilisor
lilisor - lexie

daca cineva se gandeste sa-si schimbe votul, s-o faca! daca vrea sa auda argumente ai solide, sa le ceara! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Fanny: Mar 16 2009, 12:39 PM
Reason for edit: multam, Jo!

+Quote Post

465 Pages V  « < 369 370 371 372 373 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 08:44 PM