![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba fiecare tre' sa se zbata sa'si dovedeasca nevinovatia iar cetatenii sa afle mafiotii. La Mafia totul este posibil, oricine poate fi mincinos si vinovat. Si daca Rozy este politist cam cum ar putea sa te apere pe tine cand nu stie daca esti vinovata sau nu?!
Very true, aseara si azi te vad vinovata, te votez, tinand cont ca toata lumea a votat. Si daca te uiti putin mai in urma se vede ca eu nu am menajat'o deloc pe Lexie, din contra... Eu si pe Lexie o vad mafioata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ar fi fost chiar tare sa fac cuplu cu Lexie si amandoua singurele sa o votam pe Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare nu ne'ar fi convenit ca tap ispasitor direct Lili ca tot are 3 voturi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine punctat, Kary! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ne luam apararea ca doua mafioate rele ce suntem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jo, Kary m-a suspectat inca din primele posturi, cam greu sa facem echipa. Tu in schimb ai venit, ai votat si ai fugit. Mie nu-mi place superficialitatea asta, noi ne dam cu fundul de pamant sa prindem mafiotii si tu vii, dai cu pietre si pleci. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa kary, mai stim noi astfel de strategii. N-are absolut nici o relevanta ca o banuiesti pe Lexie.
Fanny, lilisor a votat Lexie, ai uitat sa o adaugi si pe ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit: Imi pare rau, dar "superficialitatea" asta denota ca mai am si alte lucruri de facut, nu doar sa stau toata ziua sa dau refresh la pagina cu mafia. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa scuzele, Jo, aseara era duminica, iar tu ai fost ocupata o ora si jumatate cu creme pe care trebuia sa le aplici din 30 in 30 de minute, iar intre timp nu aveai timp sa vii sa-ti dai cu parerea, sa ne ajuti sa prindem mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am facut adaugirea. Multumesc, Jo, de atentionare!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
A votat toata lumea? avem o majoritate? mai ne lungim mult? Domnu povestitor, aveti legatura |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mai las 10 minute pentru "razgandirea generala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand bate ceasul ora fix, numaratoarea voturilor populatiei la fi cea finala. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Lexie, si daca e duminica seara inseamna ca trebuie sa stau lipita de calculator? Ia stai, ca n-am inteles. Eu n-am fost singura care a plecat, si totusi, sunt singura de care te iei. Nu vad ce relevanta are ca am zis ca plec la somn si am facut altceva. Sau tu esti cea care tine condica cu cine unde e? Vai, ma scuzi, mi-a scapat lucrul asta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hoooo catzelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La cum va ciondaniti parca parca ma vad pe mine si pe scorpirescu acu vreo doua jocuri, nevinovate amandoua mai mai
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny nu inchide jocul! S'a vorbit inca de ieri sa stam relaxate in timpul zilei si sa dam timp celor care sunt la job si scoala. Daca iti este poibil inchide runda 1 pe seara sa aiba timp toata lumea sa comenteze... Si apoi incepem si runda 2, tot pe seara.
Angel te grabesti undeva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:03 AM |
|