![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
nope, no hurry.
Dar daca a votat toata lumea si vad ca nimeni nu da semne ca s-ar razgandi nu vad rostul sa o lungim. Lilisor si-a tinut pledoaria finala...nah. Ce s-ar mai putea intampla? Sa se dea mafiotul singur de gol? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ok. gongul bate, jocul trece. va las sa va mai muscati nitelus. mrrr rrr!
Scorpi, unde-mi esti sa scoti un latrat? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, eu m-am bagat in joc ca sa puteti juca voi, nu prea mai am chef de mafia. Cu toate astea, am zis sa ma implic si sa joc asa cum trebuie. In afara de Angel, care a fost plecata in oras, nu a mai lipsit nimeni, cel putin din cate stiu eu. Si oricum, nu sunt singura care are parerea asta, si Kary si Scorpi au zis ca li se pare dubioasa reactia ta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca se inchiere runda 1 unu acum si incepe runda 2 pana apar celelalte fete noi ne batem aici si ele nu or sa mai inteleaga nimic. Pentru mine este tot una pentru ca pot fi prezenta dar restul?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu dupa ce scap de la lucru o sa ma duc direct sa dorm, cel mai probabil.
Asa ca daca nu se intampla nimic pana atunci, votul meu ramane Lilisor. Ahhh si daca se incepe o noua runda...doctorul sa faca bine sa salveze politistul!!! Sa nu uite! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit si eu. Imi mentin votul. Se poate da drumu la joc? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Sau mai asteptam si pe altcineva?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ok. raman lucrurile neschimbate.
Lilisor e eliminata din lupta pentru inima frumosului Chuck! Cine va deveni regina balului si va dansa in bratele lui? (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/chase.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Trece o noape agitata in care toti se intreaba daca decizia luata a fost una buna si daca mai raman inca in joc pentru inima baiatului visat. Ei bine, Angel a ramas doar cu visul. Dis de dimineata a fost gasita in dressingul ei luxos, cu tocul unui stilleto infipt in ochi.
Raman in joc: Jo, Kary, Lexie, Rozy si Scorpi |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
So fetelor? Cin sa fie? Lexie sau Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bine acu ii acu... Rozy poti sa ne spui ceva sau stripperul te'a tinut in loc?
Angel chiar imi pare rau. Se vede ca dubiile tale intre Chuck si Nate au iscat invidie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:08 AM |
|