![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, acu m-am uitat in urma si am vazut aluziile lu` rozy ca ar fi doctor. Daca ea zice ca kary ii nevinovata atunci raman cuplurile Lexie-Scorpi, Lexie-Lilisor si Scorpi-Lilisor. Tare ma indoiesc ca scorpi e mafioso pentru a nu stiu cata oara, asadar in vizorul meu tot Lexie ramane suspectul principal.
Edit: aluziile lu` rozy ca ar fi politist, nu doctor. Da`s eu cascata si scriu tampenii. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa ma gandeam si eu,ca Lilisor a votat Lexie la hoha, pt ca oricum Lexie nu era in pericol de eliminare
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
E grele.. Ar fi frumos sa fie amandoua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ma indoiesc ca daca stripperul era in viata nu o tinea pe Rozy ocupata...
Eu merg la recitit, tre sa o nimerim bine pe mafioata. Ca altfel aleluia... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai, mai Rozy, ca toti ne-am bazat pe tine ca esti police. Zi ce stii.
Scorpirescu nu-i mafiot. Raman Jo si Lexie. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plec la Billa. Votul meu e Lexie
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, a cam dat de inteles Rozy ca a intrebat de Jo. A spus care dintre Scorpi si Lexie sa fie deci...
Adevarul este ca m-ai cam ametit cu cremele aseara dar tot mai mult imi miroase Lexie a mafioata. Prea spre sfarsit cand a vazut ca si eu am votat Jo sarea spre ea ca poate poate astfel ramane nevotata partenera ei Lili... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma, sigur e Rozy police?
Eu astept sa sa se intoarca si sa spuna. Nu-mi dau inca votul. Ca poate ne-o dus de nas si mafioate is ele doua: Kary si Rozy. aaaa... Asa sa fie? pai astept sa vina sa spuna clar. ca atunci votam Lexie si ne-am scapat. io nu-s mafiot. Nici doctor nici police nici nimic. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca politistu` o fost "usor" ocupat azi noapte, de n-a intrebat de nimeni. Nu stiu daca A votat Lilisor la hoha Lexie, ca ea a votat si a plecat, intre timp daca mai vota cineva Lexie era la egalitate cu Lilisor, si putea cineva sa-si modifice votul si era eliminata. Asadar pentru mine ramane in picioare cuplul Scorpi - Lexie... Catzal, te scalpez!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-s mafiot,tu!!! si ma duc sa lucru. ne vedem mai tarziu
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey voi va faceti ca nu intelegeti sau cum? Sau sunt eu blonda rau...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:49 AM |
|