IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 373 374 375 376 377 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Jo
post Mar 16 2009, 03:56 PM
Post #3741

Musafir

Mai, eu nu cred ca Rozy risca sa zica ca e police chiar din prima tura, erau sanse foarte mari sa mai fie in viata police.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:01 PM
Post #3742

Musafir

Jo, Rozy e politist si tocmai te'a scos din scena. Lasand la lumina pe Scorpi si Lexie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu am ramas in plop, ca nu inteleg de ce va faceti ca nu ati inteles ce a spus Rozy.
Soo o astept pe Rozy sa ma lamureasca si apoi votez...

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 04:01 PM
Post #3743

Musafir

Eu nu stiu de unde s-a subinteles ca Jo e nevinovata, Kary. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy nu a spus nimic sigur, nici ca e police, nici de cine a intrebat.
Cred ca-i momentul sa spuna politistul de cine a intrebat si ce a aflat, ca sa putem sa o scoatem la capat si sa-i prindem pe mafioti/mafiot. Macar asa mai taiem unul-doi de pe lista si stim o treaba.

Jo, eu tot pe tine te miros si nu ma convingi, orice ai spune. Si cred ca puteai fi in cardasie cu Lili sau poti fi in continuare cu Kary. (desi te-a suspectat ea, e o tactica si asta). (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:03 PM
Post #3744

Musafir

Today, 02:43 PM

So fetelor? Cin sa fie? Lexie sau Scorpi? magindesc.gif

De aici Lexie sau te faci si tu ca nu intelegi?

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 04:07 PM
Post #3745

Musafir

Iarta-ma, dar cred ca intelegi tu mai multe decat vedem noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca a exclus-o pe Jo din banuielile ei pur si simplu, nu inseamna neaparat ca stie ceva si ca e police, ci ca poate nu o considera vinovata. In acelasi timp, daca e police si tot m-a banuit lumea pe mine, de ce nu a intrebat de mine?

Nu cumva e politistul mort si ne duce de nas Rozy? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 04:09 PM
Post #3746

Musafir

Eu cred ca tu esti aia care incearca sa ne duca de nas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:20 PM
Post #3747

Musafir

Mai Lexie, Rozy ne intreaba pe noi... Oi fi eu tampita si poate inteleg gresit dar eu una asa vad postul ala a lu' Rozy... Ca pe o excludere a lu' Jo si un deget indreptat spre Scorpi si Lexie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 04:22 PM
Post #3748

Musafir

Ei na. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu incerc sa gasesc vinovatii inainte sa castige si sa mai moara cineva nevinovat. Haideti sa ne concentram un pic.

Daca a fost Lilisor mafiot, Rozy politist, raman Kary, Jo, Scorpi si eu posibili mafioti. (spre deosebire de voi, eu nu ma autoexclud).

Iaca eu nu cred ca-i Scorpi mafioata, chiar cred ca-i cetatean onest tura asta.
Pe Rozy o tai de pe lista pentru ca poate fi politistul.
Raman Kary si Jo care se indreapta furtunos spre mine, par sa se agate de intrebarea lu' Rozy, "cin' sa fie intre mine si scorpi?". Parerea mea e ca ori sunt ambele mafioate, ori una dintre ele a fost cuplata cu Lili.

Deja suntem pe ultima suta de metri, Rozy, daca esti politistul, spune-ne ce ai aflat pana acum, ne-ar ajuta foarte mult.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:23 PM
Post #3749

Musafir

Lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai Rozy a cam dat de inteles ca in prima noapte a intrebat de mine...

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 04:29 PM
Post #3750

Musafir

Stii cum e, baba aude ce-i convine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 373 374 375 376 377 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 10:50 AM