![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai lexie... tu cam puti asa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi ne autoexcludem ca ne stim cetateni cinstiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vad ca tu ai dubii despre propria persoana... pai daca pana si tu ai, noi cum sa nu avem?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy te rog eu mai spune si tu ceva ca fetele astea ma ametesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie,vad ca esti singura care "se face ca nu pricepe" ce vreau sa zic. Kary,ai inteles foarte bine.
Repet, pe lista suspectilor mai sunt Lexie si Scorpi |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zis ca ea e aia care incearca sa ne duca de nas!!! Stiam io! so votez iar Lexie
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, si de ce as fi eu si n-ar fi Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta presupunand ca Rozy e ceea ce spune ca e. Nu cred totusi ca ar merge asa de departe.
Pe Scorpi nu ar banui-o nimeni, normal, pentru ca abia a fost mafiot. Eu n-am mai jucat de ceva vreme si gata, sunt principalul suspect. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca te'ai ametit prea mult si ai dat de banuit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te'ai cam dat singura de gol...
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu unde m-am ametit si unde m-am dat de gol. Tocmai tu spui asta, Kary, care te-ai aparat si tot ai murit nevinovata. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea si nici nu m-am schimbat dupa cum a batut vantul.
Aaa, Jo, eu nu m-am autoexclus pentru ca am gandit obiectiv si am vrut sa analizez lucrurile, asa cum este normal. Si nu-mi place expresia asta a ta cu "puti", e cam prea-prea. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deh Lexie, nici mie nu-mi place cum te legi tu de chestii care n-au nici o legatura, da` fiecare vede in felul lui lucrurile. Si tu mie-mi mirosi a mafiot!
Si chiar daca nu te-ai exclus de pe lista posibililor mafioti, n-ai dat nici un motiv de ce ai fi sau n-ai fi. Asa ca nu vad nici un obiectivism aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e, votati-ma, castiga iarasi mafiotii, nu-i bai. Poate mai invatam ceva din jocul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu ma mai apar ca ziceti ca ma dau singura de gol si alte chestii. Oricum fiecare citeste si intelege cam ce vrea, orice as zice, cred ca-mi racesc gura de pomana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:48 PM |
|