IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 374 375 376 377 378 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Jo
post Mar 16 2009, 04:33 PM
Post #3751

Musafir

Mai lexie... tu cam puti asa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi ne autoexcludem ca ne stim cetateni cinstiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vad ca tu ai dubii despre propria persoana... pai daca pana si tu ai, noi cum sa nu avem?
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:42 PM
Post #3752

Musafir

Rozy te rog eu mai spune si tu ceva ca fetele astea ma ametesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 16 2009, 04:42 PM
Post #3753

Musafir

Lexie,vad ca esti singura care "se face ca nu pricepe" ce vreau sa zic. Kary,ai inteles foarte bine.
Repet, pe lista suspectilor mai sunt Lexie si Scorpi

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:44 PM
Post #3754

Musafir

Votez Lexie

Lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce le ai cu aburitul...

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 04:50 PM
Post #3755

Musafir

Eu am zis ca ea e aia care incearca sa ne duca de nas!!! Stiam io! so votez iar Lexie

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 04:55 PM
Post #3756

Musafir

Ok, si de ce as fi eu si n-ar fi Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta presupunand ca Rozy e ceea ce spune ca e. Nu cred totusi ca ar merge asa de departe.

Pe Scorpi nu ar banui-o nimeni, normal, pentru ca abia a fost mafiot. Eu n-am mai jucat de ceva vreme si gata, sunt principalul suspect.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 04:57 PM
Post #3757

Musafir

Pentru ca te'ai ametit prea mult si ai dat de banuit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te'ai cam dat singura de gol...

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 05:04 PM
Post #3758

Musafir

Nu stiu unde m-am ametit si unde m-am dat de gol. Tocmai tu spui asta, Kary, care te-ai aparat si tot ai murit nevinovata. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea si nici nu m-am schimbat dupa cum a batut vantul.

Aaa, Jo, eu nu m-am autoexclus pentru ca am gandit obiectiv si am vrut sa analizez lucrurile, asa cum este normal. Si nu-mi place expresia asta a ta cu "puti", e cam prea-prea.

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 05:13 PM
Post #3759

Musafir

Deh Lexie, nici mie nu-mi place cum te legi tu de chestii care n-au nici o legatura, da` fiecare vede in felul lui lucrurile. Si tu mie-mi mirosi a mafiot!
Si chiar daca nu te-ai exclus de pe lista posibililor mafioti, n-ai dat nici un motiv de ce ai fi sau n-ai fi. Asa ca nu vad nici un obiectivism aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 05:15 PM
Post #3760

Musafir

Asta e, votati-ma, castiga iarasi mafiotii, nu-i bai. Poate mai invatam ceva din jocul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu ma mai apar ca ziceti ca ma dau singura de gol si alte chestii. Oricum fiecare citeste si intelege cam ce vrea, orice as zice, cred ca-mi racesc gura de pomana.

+Quote Post

465 Pages V  « < 374 375 376 377 378 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 08:48 PM