![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci,a votat toata lumea? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca Scorpi nu a votat. Saracu catzal iar nu a apucat sa joace prea mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici Lexie n-a votat.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e, scuze, eu's prinsa cu serviciul.
Daca Rozy e police si spune ca Jo si Kary sunt fara pata, nu-mi ramane decat sa o votez pe Scorpi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lexie.
Ai intrebat de Kary si Jo, da? Ma duc sa-mi pozez clontii. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rofl, am citit "ma duc sa-mi pozez chilotii" si eram "huh?(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) "
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny fa repede lumina ca tre' sa o tai si intai vreau sa vad rezultatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pe rand, fara ingramadire, 4 fete cucuiete printre care se numare doctorul Kary_pink, politistul Rozy si precinstitele Scorpi si Jo sunt invitate la dans de regele balului, drept rasplata c-au salavt lumea de doi mafioti mici si rai (Lilisor si Lexie)
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/echipaqeen-b.jpg) Lilisor a fost striperitza care i-a dansat frivol chiulangioaicei de Angel.. Hehe, voi credeati ca de-asta lipseste la apel diseara, dar acu vedeti cu cea fost ocupata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, nu ne-ai spus ca te amutesc astfel de spectacole! I-ar fi dansat si lui Rozy, dar n-a mai avut ocazia BINE DE STIUT PENTRU MAFIOTI SI STRIPERITE: IN ACEIASI NOAPTE SE POATE DANSA SI OMORI ACELASI CETATEAN. IN TIMP CE STRIPERITZA IL AMETESTE, PARTENERA I-L KILLERESTE |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:47 PM |
|