IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 376 377 378 379 380 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Mar 16 2009, 06:30 PM
Post #3771

Musafir

Nu ma pricep sa fiu mafiot, nu-mi place si nici n-am timpul suficient. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sucks, de asta nu vreau eu sa mai joc mafia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Mar 16 2009, 06:34 PM
Post #3772

Musafir

Dom'le ce iscusita am fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi place politist (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 06:40 PM
Post #3773

Musafir

Ha, ce nas fin am, sa moara bibi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 16 2009, 06:41 PM
Post #3774

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Acu sa va anuntati si la Teo, poate vrea sa dea start la povestea ei din seara asta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2009, 07:38 PM
Post #3775

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mah, o sa devin narcisista in ritmul asta. Ori sunt foarte intuitiva ori am inceput sa va cunosc prea bine. Deci eram 100% sigura ca Fanny nu o sa imi dea nici un rol, 100% ca o sa mor in prima noapte si aproape 100% ca Fanny a pus-o pe Lexie mafiot. Cand a inceput si Lexie cu Sweet inger de fata, cariera de succes, buna inotatoare etc. deja s-a completat procentul. Si jocurile trecute am intuit de la inceput. It's getting weird. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 07:48 PM
Post #3776

Musafir

Brava Rozy!

Daca nu era Rozy sa ma scoata de la inceput iar cred ca eram linsata. Chiar si asa erau anumite care continuau sa ma vada mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Primul meu instinct a fost Lexie dar asa ce ma ametea Jo ca eram in stare sa jur ca'i mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Imi pare rau ca s'a grabit jocul si ca Scorpi nu prea a avut timp sa fie activa si azi...

+Quote Post
angeldust
post Mar 16 2009, 07:59 PM
Post #3777

Musafir

Ma bucur ca si asa citind pe diagonala din 3 in 3 postari tot am nimerit-o cand am zis Lilisor si Lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lexie don't be a sore loser now (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cum adicatelea nu mai joci mai mai?

+Quote Post
Lexie
post Mar 16 2009, 08:20 PM
Post #3778

Musafir

Mai, nu ma pricep sa mint si sa fiu mafiot, chiar nu mi se potriveste rolul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si nu prea mai eram in the mood for playing, am zis sa ma bag aseara la insistentele catzalului, ca cica mai aveti nevoie de un om si am zis sa puteti sa jucati.
Nu mi-am imaginat insa ca o sa fiu mafiot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 16 2009, 08:43 PM
Post #3779

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sweety, ce sa fac daca pe beletul tau scria victima! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca povestitor trag la sorti si ce iese nu se schimba!

+Quote Post
Lilisor
post Mar 16 2009, 08:52 PM
Post #3780

Musafir

He he, am ajuns si eu acasa! Greu asa sa fii plecat sa nu poti sa mai arunci o perla! Oricum, de data asta nu ne-a mers, nu-i nimic! Macar am dansat asa bine ca am facut-o pe Angel sa faca febra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

+Quote Post

465 Pages V  « < 376 377 378 379 380 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 10:24 PM