![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma pricep sa fiu mafiot, nu-mi place si nici n-am timpul suficient. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sucks, de asta nu vreau eu sa mai joc mafia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le ce iscusita am fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi place politist (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha, ce nas fin am, sa moara bibi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Acu sa va anuntati si la Teo, poate vrea sa dea start la povestea ei din seara asta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mah, o sa devin narcisista in ritmul asta. Ori sunt foarte intuitiva ori am inceput sa va cunosc prea bine. Deci eram 100% sigura ca Fanny nu o sa imi dea nici un rol, 100% ca o sa mor in prima noapte si aproape 100% ca Fanny a pus-o pe Lexie mafiot. Cand a inceput si Lexie cu Sweet inger de fata, cariera de succes, buna inotatoare etc. deja s-a completat procentul. Si jocurile trecute am intuit de la inceput. It's getting weird. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Brava Rozy!
Daca nu era Rozy sa ma scoata de la inceput iar cred ca eram linsata. Chiar si asa erau anumite care continuau sa ma vada mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Primul meu instinct a fost Lexie dar asa ce ma ametea Jo ca eram in stare sa jur ca'i mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pare rau ca s'a grabit jocul si ca Scorpi nu prea a avut timp sa fie activa si azi... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca si asa citind pe diagonala din 3 in 3 postari tot am nimerit-o cand am zis Lilisor si Lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lexie don't be a sore loser now (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cum adicatelea nu mai joci mai mai? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nu ma pricep sa mint si sa fiu mafiot, chiar nu mi se potriveste rolul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si nu prea mai eram in the mood for playing, am zis sa ma bag aseara la insistentele catzalului, ca cica mai aveti nevoie de un om si am zis sa puteti sa jucati.
Nu mi-am imaginat insa ca o sa fiu mafiot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sweety, ce sa fac daca pe beletul tau scria victima! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca povestitor trag la sorti si ce iese nu se schimba! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
He he, am ajuns si eu acasa! Greu asa sa fii plecat sa nu poti sa mai arunci o perla! Oricum, de data asta nu ne-a mers, nu-i nimic! Macar am dansat asa bine ca am facut-o pe Angel sa faca febra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:24 PM |
|