![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai o asteptam pe Teo cu povestea ... numa ca o disparut vad. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Franta, anul 1650...
(IMG:http://poze.netflash.ro/gallery/large/img2252.tmp.jpg) La curtea unui castel al carui proprietara este nimeni alta decat baroana von'Angel, este agitatie mare. Toata lumea din imprejurim stia ca baroana urma sa-si marite unica fiica, prea-frumoasa Fany, cu un foarte bogat conte, Vilhem de Scorpirescu. Baroana nu a facut nici un fel de economie pentru pregatirea acestei nunti. Mese bogate, servitori imbracati in alb, butoaie de vin... (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_hVVQk0EZFeA/SMuc41bdUuI/AAAAAAAAAxU/Q5EMs7-LWNc/s320/Picture%20047.jpg) Tortul miresei era superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://www.bizoo.ro/img/Torturi-de-mireasa/img360/sale/43277_1215506258.jpg) Invitatii tot unul si unul: Printesa Rozy de Calamaria cu familia, Baroneasa Lilisor von Ferobon cu familia, Regina Borcaneziei, Sweet cu suita si fiica ei, printesa Albi, Contesa Kary de Loverbrut cu suita... Spre surprinderea cititorului, toata agitatia de care am pomenit mai inainte nu era pricinuita de nunta si nici de pregatirile in sine, ci de o descoperire macabra. Printesa Borcaneziei, suava Albi, a fost gasita innecata in oala cu supa de prepelita (200 l). E adevarat ca oala se afla chiar langa scara servitoriilor ce ducea din bucatarie direct in holul de la etaj si tot la fel de adevarat este ca printesa nu ar fi socializat niciodata cu servitorimea. Era prea mandra sa se coboare la nivelul lor. Sa fi fost un simplu accident? Sa fi fost crima? Pe cine a suparat atat de tare printesa? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Era sa ma omori Teo, de ras. O adevarata tragi-comedie: albina in supa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dumnezeu s-o hodineasca In numele meu si a domnului Scorpirescu as vrea sa spun c-o sa renuntam sa servim felul I la petrecerea de dupa nunta. (ma scuzati, m-am tampit de tot, dar nu ma pot opri din ras!) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand felicitari Teo pentru poveste (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Contesa wow (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , simteam eu ca am sange nobil... Saraca printesa Albi ce moarte urata dar si ciudata. De ce tocmai in supa de prepelita. De ce tocmai ea?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ohh...tocmai fiica mea?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cine o sa mai imi bazaie noaptea in jurul fastuoasei lustre, cine o sa mai imi culeaga polen cu care sa servesc invitatii la marile dineuri, cui o sa mai las eu mostenirea mea?! Numai o mama poate sti prin ce trec eu acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La autopsie avea plamanii plini de taietei (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nopity.gif) Ma scuzati stimabililor, dar cum sa fie un accident? Da' ce ma arunc in oala cu ciorba? Nu stiti ce silueta am? Pardon... aveam..?
Razbunaaareee! Ma duc sa-mi dorm somnul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Trebuie mentionat ca supa asta era vestita in tot regatul si nimeni nu a reusit pana acum sa-i afle reteta secreta.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fi-v-ar natia voastra de mafioti neserioti. In sfarsit imi gasisem si eu cu cine sa ma insor si voi mi-ati ruinat frumusete de nunta! Pai unde ati mai auzit voi sa servim la nunta supa de albine. Gizzz. Nu se mai poate insura omu linistit in tara asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Acuma, Scorpi mic si drag, sa nu te ei de mama!
Tu stii ca ea e mai severa asa... dar nu ne-ar strica nunta. Nu-i asa mami? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:46 PM |
|