![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine ca maine ma duc iar la Tae Bo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Tabloul ala a fost facut anul trecut si-l tin in sala de mese, as a reminder! Scorpi da ce repede te-ai hotarat! Se vede ca nu stau la casa regala, sfetnicii mei nu-s atat de rapizi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Regina Borcaneziei, Sweet:
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Peter_Lely_-_Barbara_Villiers.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ce sari bre asa si ne ameninti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ne batem sau jucam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary,sper ca ai vazut si tu postul meu,sa nu ma acuzi apoi ca te induc in eroare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Contesa Kary de Loverbrut:
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/Barbara_Villiers.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca cumva s-a inteles ca as fi doctor(era caterinca cu autopsia), si Scorpi tot vrea sa ma puna in pericol,atunci nu e in regula. Eu cred ca mirele avea "the cold feet" cand s-a vazut la altar, asa ca a zis ca o diversiune il scapa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pai neregula am vazut'o si eu dar vad neregula si daca tu ai spus la caterinca. Nu vad rostul sa te arunci asa deodat cu gluma cu autopsia. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sweet e un pic cam dubioasa, dar eu sunt cu ochii fixati pe Lilisor care mi se ia de berbatul promis. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, am ametit in toate personajele astea. Acum ca zici, ai dreptate a spus Rozy ceva cu autopsiile. Dar eu nu inteleg de ce s-a declarat doctorul asa repede cand se stie ca este si stripper in joc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Deci esti doctor, bre? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama mia ce mi se potriveste, moaca visatoare si rupta de lume am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roz ii tot si roze is toate ihaaaaaaaaaa
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi se pare mie sau contesa Kary seamana cu mine?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Normal ca sar Kary cand va bateti joc de durerea mea din suflet! Nu stii cum este sa iti pierzi singurul copil!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:18 PM |
|