![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Baroana von'Angel:
(IMG:http://3.bp.blogspot.com/_YxWwgjbny6E/SN-4URJUozI/AAAAAAAABAM/t9nTGf6Pv6Q/s400/s640x480.jpg) Ne pare rau, insa in arhivele noastre nu exista decat poze cu baroana din vremea tineretii. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apai Sweet scuza'ma dar singura ti'ai batut joc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu ce?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny tare mi-e si mie ca tu si Scorpi va intelegeti dinainte de poveste! Oricum eu cu printul tau promis nu am nimic, doar asa, de dragul contrazicerii... El a sarit cu manusa duelului! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet da o pagina in urma si vezi singura cum ti'ai batut joc cu doliu' pentru Albi si obligatia de a ne servi din mierea ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol stiu foarte bine ce am scris. E un omagiu pentru ea, daca tu asta interpretezi ca bataie de joc.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mamica m-o invatat in public sa tin mereu cu barbatu, iar acasa sa-l tin de catzelus. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Apropo de mamica, ati vazut ce faina e? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Doar cei invidiosi spun ca nu semanam. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunt dom'le nici un doctor (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Degetul aratator e ridicat...Insa nu e indreptat spre nimeni.
Baroana hotaraste sa continue petrecerea. Toata lumea o cunoaste si stie ca daca ea hotaraste ceva, nimeni nu i se poate impotrivi. Decide si sa trimita un servitor sa caute in vecini o alta oala pentru faimoasa supa, la care nu vrea sa renunte in ruptul capului. Regina Borcaneziei se hotaraste sa ramana la petrecere. Printesa Fany si contele Scorpirescu vor avea parte in sfarsit de nunta mult asteptata ? Fiind vorba de oameni de vaza ai tarii, nimeni nu are curajul sa acuze primul. |
|
|
![]()
|
|
Teo, nu uita de miere!!
Are o talie si un trup baroana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa nu mai spun despre ochi. Cam absenti totusi ochii.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:26 PM |
|