![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intuitia imi zice ca doi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink si walpu nu-si exprima nicio parere de rau... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tacere, tacere... atat vreau!
Sunt in templu, cu trupul firav al amantei mele trecute. Imi contemplu pielea cu insemnul dragostei noastre (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/Japanese-Cherry-Blossom-Watercolor-.jpg) . A ei e atat de rece, de neagra, de alba, de nefiinta. 2 ore pana la incinerare. Oare ma pot elibera din stransoare? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu a expimat. Pink crek e plecata. Sa nu tragem concluzii pripite..lumea chiar mai pleaca de acasa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Walpu, imi pare rau pentru pierderea prietenei tale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cine crezi ca i-ar fi vrut raul?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiii...ca ma fac? Trebuie sa plec in delegatie in orasul vecin si nu as vrea sa tin ancheta in loc. Si habar n-am pe cine sa banuiesc. Toti par asa cetateni onorabili (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a stins, s-a stins ca florile de cires japonez tatuate care se uneau cand ne tineam in brate... si s-a dus, efemera ca o floare. Mintea mi-e tulbure. Privesc in gol acest fin stilet de harakiri. O data ne-am promis ca o sa ne sustinem pana la capat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Walpu, nu face nimic necugetat!! Trebuie sa mergi mai departe si sa razbuni moartea iubitei tale!
Angel, tu-mi pari cam cuminte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu te cunosc mai bine decat atat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe walpu nu pot sa o votez ca imi marturisea aseara in taina "Presimt o tragedie, si sa vezi ca voi fi prima banuita" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar eu am consolat-o spunandu-i sa gandeasca optimist si ca are increderea mea ca e un cetatean cinstit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper sa nu imi iau tzeapa ca io sunt mai naiva asa de felul meu.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cu un ochi deplang moartea lui Scorpi si cu unul ma uit la Australia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Walpu, dar ce iubire fuse pe voi, de-ai indurat atata chin pentru tatuaj. Eu te vad om onest deocamdata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:04 AM |
|