![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce te-am ametit dom'le : am facut o caterinca cu taiateii si acu,si acum zic pt a 3-a oara ca nu sunt doctor.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baroana si printul viitor om sub papuc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) au cam disparut din peisaj se pare! Hai ca baroneasa o fi prin vecini, cautand oala pentru supa, dar perpatul printesei pe unde se plimba?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) m-ati tinut de vorba si l-am pierdut pe Scorpi!
Invidioaselor. Nici nu mai arunc buchetul, il...impaiez! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba ar putea fi si Rozy cu Kary? Kary, nu cumva tu esti mafiot de data asta? Ar cam fi timpul, hm?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Surpriza, sunt consternata!! Am gasit poza contelui Scorpirescu printre lucrurile fiicei mele! Ce poate insemna asta?!? Si pe cat ii placea sa joace, pe atat de absent este acum..
(IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/radiusimages/rds099/rds099358.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baroana arata asa de bine pentru ca doarme mult, intelegeti voi?
Si in plus nu prea ii place barfa si sa stea la discutii cu plebea, fiind o baroana foarte ingamfata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar chiar si asa e o baroana f iscusita, asa ca e cu ochii pe toata lumea, deja are lista de ei de suspecti si actioneaza in taina ca sa ii descoase (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Slaba miscare in mijlocul actiunii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Povestitorul se duce sa-si inveleasca ochii si sa-si dreaga vocea. Maine, cu forte proaspete si cu mai multa hotarare, poate avem parte si de o votare (publica bineinteles!) PS: Mierea nu are ce cauta in povestea noastra. Albi era o printesa adevarata. In veci nu ar fi facut ceva cu manusitele ei delicate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Acum intelegeti? Cum sa nu-l iubesc?!
Scorpi, rozy si kary s-au cam luat una de alta? poate ca nu-i neobisnuit, mai ales c-au tatonat un pic si functia de doctor. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpiosule, eu zic ca tu inca ma banui ca-s doctor si ca acum vreau sa o dau cotita, iar tu o sa zici ca de fapt sunt mafiot si vroiam sa fac nush ce tactica de joc, deci o sa incerci sa faci lumea sa ma voteze, sperand ca intr-adevar o sa nimeresti doctorul. So, eu zic ca esti cam mafioso
This post has been edited by rozy: Mar 17 2009, 11:27 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:36 PM |
|