![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Of mamico, intreaba si de soarta iubirii dintre mine si Scorpi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sweet mi se pare ca o ia pe urmele lui lilisor si-mi ataca promisul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tu atunci Fanny, ce explicatii ai pentru poza gasita?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Instinctual oricum cred ca Rozy este nevinovata. Cred ca facut aluzia ca este doctor apoi dandu'si seama de stripper a negat. Daca a gresit nu cred mafiot fiind sa faca o greseala atat de mare din prima zi...
Angel zi'mi tu cevezi necurat la mine si eu o sa ma zbat sa te conving ca nu ai dreptate. Sunt prea obisnuita sa indreptati degetele spre mine ( stiu din propriul meu joc de blonda agitata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )... Ete instinctual ma gandesc din ceea ce spui ca esti politist cinstit. Sweet esti pe lista mea negra in schimb... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aceeasi senzatie o am si eu, pui scump. Trebuie insa sa ai incredere in cutu tau fidel.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary te inseli, nu sunt nici un politist, cum iti permiti? Politistii sunt angajatii mei umili! Eu sunt ditamai baroana! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Apai ce explicatii si scuze sa-i gasesc lui Scorpi, cand era copil, in afara de naivitate. Cel poate sa spuna o mireasa cand isi vede alesul bebe- cu o coronita de printesa pe urechi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' de unde atata incredere intre Scorpi si Fanny? Nu poate exista decat in cazul in care sunt mafioti si stiu exact ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca atacati sentimentul care ne leaga, normal ca strangem randurile. Fac zid si cu mamica, daca va luati de ea. Familia e sfanta! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete instinctul imi spune ca ai fi politist, asa cum instinctul imi spune ca Sweet este o mafioasa care o face pe politista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si nu mi'ai spus Angel de ce ma vezi necurata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh Kary, chiar crezi ca as juca asa provocator daca as fi mafiot? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mafiotii trebuie sa isi mentina un low-profile, avand in vedere ca voi va luati de detalii insgnifiante.
De ce vrei sa stii Kary daca Angel e police? Ca sa o matrasesti la noapte?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau sa nu linsezi pe cineva degeaba. This post has been edited by sweet_girl: Mar 17 2009, 11:57 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:58 PM |
|