IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 395 396 397 398 399 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Teocris
post Mar 18 2009, 09:16 AM
Post #3961

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Toata lumea scoate aburi pe urechi si nici macar nu este ora ceaiului.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 09:21 AM
Post #3962

Musafir

Teo esti mortala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Kary, nu stiu ce sa zic. Vad si eu ca se contrazice, dar eu stiu daca e chiar mafiot... Cu cine zici tu ca ar putea fi?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 09:25 AM
Post #3963

Musafir

Sincer tu esti singura cu care nu o vad tinand cont ca ati mai fost odata. Dar nah totul este posibil...Apoi chiar daca m'au ametit ele aseara le vad nevinovate si pe Rozy si Angel. Raman Scorpi si Fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu stiu doar ca prea m'a aburit aseara si a mintit pentru a fi nevinovata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 09:31 AM
Post #3964

Musafir

Poi Fanny si Scorpi is si preferatele mele, nu stiu daca din motivele potrivite, dar ce sa-i faci daca eu nu am nas de depistat mafioti!
Oricum, tu ce mai faci? Ca vad ca suntem numai noi doua! Cum merge treaba la castel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 09:34 AM
Post #3965

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(kary_pink @ Mar 18 2009, 09:13 AM) *
Mai daca va uitati pe discutiile mele cu Sweet eu nu ma cert cu ea. Eu doar am adus dovezi ca minte si se contrazice, in plus la anumite nici macar nu a vrut sa raspunda simplu si direct: am spus de poze in joaca sau mai stiu eu ce. Intai mi'a tipat ca ii acuz pe toti apoi mi'a spus ca ea nu a spus asa ceva nicioadata. Intai i'a spus lu' Scorpi ca a gasit poza ''lui'' intre lucrurile Albinei apoi a spus ca era poza Albinei. Astea nu's contraziceri? Si Scorpi aseara se facea si ea ca nu intelege... Ori m'am tampit eu ori ne joaca Sweet pe toti...
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pe cuvantul meu de nu ma enervezi. Unde dracu ma contrazic? M-am uitat in urma si intr-adevar ai suspectat-o mai intai pe Fanny si apoi pe mine. Si am zis clar de la inceput ca ai vrut sa le tragi de limba pe Angel si Rozy cum ca ar fi police, respectiv doctor, lucruri care nu se fac, si cu atat mai mult din prima runda. Voteaza-ma daca vrei dar nu ma mai face mincinoasa si ca ma contrazic ca eu stiu foarte bine ce vorbesc si nu uit. Nu am spus ca era poza Albinei, ci ca sunt poze cu ea si legate de ea. In legatura cu poza contelui o sa revin la momentul cuvenit dupa ce ma conving de anumite chestii pe care le banuiesc.
Mie mi se pare ca joci exact ca Lexie cand se lua de Jo de creme si alte prostii.

Daca esti mafiot (cum intuiesc), se justifica comportamentul. Dar daca nu esti, chiar esti no fun, nu te supara pe mine.

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 09:38 AM
Post #3966

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sigur ca va luati de un cuplul dragut ca mine si Scorpi, dar noi v-am chemat la castel ca sa nuntim, nu sa sfarsim unul cate unul prin bucatele preparate de bucatari faimosi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 09:41 AM
Post #3967

Musafir

Contesa e tare suparata pe mama falsa Sweet care intai imi spune ca se enerveaza ca ii zic ca ea m'a acuzat ca ii acuz pe toti si imi pune in fata juma din postul ei iar mai apoi dupa ce ii pun intreg postul in care spune clar ca eu ma leg de toti ca sa dau vine pe ei continua sa se enerveze ca ea nu se contrazice (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Si Sweet mama inainte de a se lua Lexie de Jo cu cremele ei cea care a tot insistat pe ameteala lu Jo cu cremele si a vazut'o vinovata pe Jo si a votat'o pe Jo eram io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Faptul ca imi spui ca revii mai tarziu asupra pozei contelui ma indeamna sa cred ca ori arunci asta asa ca sa arati ca ai un atu in maneca ca politist ori chiar esti politist. Si as vrea sa ma luminezi ca sa inteleg si io jocul tau.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 09:45 AM
Post #3968

Musafir

Mai Rozy mai, pe vine m-ai ametit rau de tot cu aia eu cred cca tucrezi ca cred ca noi credem si ne inchipuim. Deci eu cred ca faza cu autopsia si taiteii a fost doar o gluma si cred ca nu ti-ai dat seama cand ai facuta ca va fi interpretata ca si aluzie de doctor. adica in conditiile in care avem si stripper chiar ar fi nesabuit sa se faca aluzii inca de la inceput. No, si asa mi s-o parut mie ca cum te-am bunghit un pic te-ai simtit foarte aminintata si acum you want me to dieeeee. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Anyway, este foarte posibil sa-mi indrept suspiciunile mele si in zona Angel - Lilisor - Fanny. Nu stiu zau ... aici toata lumea ii suspecta. Va spun sincer ca in roluri din astea de cetatean cinstit nu inteleg nimic, cand is mafiot mi-e totul atat de clar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Inca ceva. Eu nu prea o sa pot intra de la lucru, dar o sa incerc. Sa nu care cumva sa se adune voturile in capul meu si sa ma linsati inainte sa apuc sa ma apar.
Sper sa reusesc sa vad ce mai scrieti pe aci sa vad daca imi schimb sau nu votul.

Mie si doamna baroana imi cam miroase azi. Ar putea fi cu Fany sau Lilisor. Si chiar si cu Rozy, Sweet sau Kary. Gizzz. greu

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 09:47 AM
Post #3969

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

In plus, nu prea inteleg pe ce se bazeaza banuielile lui Kary care se ia la harta cu Sweet, dar spune de mine si pui ca suntem mafioti. Vad ca Lilisor incepe sa-i dea crezare, iar asta ma infioara. Nu stiu ce copilarii ati avut fiecare, dar daca ati fi in locul meu si v-ati banui familiile de faptele criminale la care asistati, atunci mi-ar parea foarte rau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 09:48 AM
Post #3970

Musafir

Oricum e grele tare. Vorba lu Lili ne-am cam votat intre noi si parca vad ca adevaratii mafioti rad pe sub mustati din umbra si ne lasa sa ne scoatem ochii pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 395 396 397 398 399 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 08:39 PM