IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 396 397 398 399 400 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Mar 18 2009, 09:51 AM
Post #3971

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ce-mi vad ochii? Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Ma pregatesc de proba rochiei de mireasa si sper sa nu mor in ea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 18 2009, 09:52 AM
Post #3972

Musafir

Buna dimineata meseni!

Dar ce vad eu aici? Contesa Kary vrea cu tot dinadinsul sa mor eu la noapte se pare din moment ce striga in gura mare ca as fi politist, cand eu am spus clar si raspicat ca NU sunt! Dar Kary citeste si intelege numai ce are ea chef, cu asta ne-am obisnuitara deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi face iarasi pe contele confuz si acum stau sa ma gandesc ca nu sunt sigura ca mai vreau sa o marit pe fiica-mea cu el, ca D-zeul stie ce criminal cu sange rece se va dovedi ca este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Mama vitrega Sweet se agita si ea cam mult. O fi durerea pricinuita de pierdere Albinosei sau altceva necurat la mijloc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Iar Lilisor este o prezenta f discreta si am vazut-o furisandu-se pe holurile castelului. Oare ce taina ascunde?

Am devenit f paranoia, o suspectez chiar si pe fiica-mea!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 09:56 AM
Post #3973

Musafir

Ete pe ce ma bazez in privinta lu' Sweet, in contraziceri si in cum a jucat. A facut exact ceea ce ma acuza pe mine ca as fi facut...

Eu tare o banuiesc pe Kary, a incercat sa se lege de toti cei care postau ceva, in speranta sa arunce vina pe ei. Si banuiesc si cu cine ar fi aliata, dar inca nu ma pronunt.

Mai Kary, ma enervezi, pe cuvantul meu! Unde naiba am spus eu ca ii acuzi pe toti?!

Surpriza, sunt consternata!! Am gasit poza contelui Scorpirescu printre lucrurile fiicei mele! Ce poate insemna asta?!? Si pe cat ii placea sa joace, pe atat de absent este acum..

Stimate conte Scorpirescu, ce poti sa imi spui despre poza pe care am gasit-o printre lucrurile fiicei mele?!?! magindesc.gif Ce cauta acolo? Ca sa nu mai spun si despre alte poze pe care le-am gasit....

Nu sunt poze gasite pe nu stiu unde!! angry.gif Sunt poze cu fiica mea si cu alte obiecte strans legate de viata noastra. Imi alin suferinta in lucrurile ce imi aduc aminte de fiica mea...

Eu tare cred ca aveati de fapt o aventura si cineva a omorat-o tocmai din cauza asta!

Tu atunci Fanny, ce explicatii ai pentru poza gasita?

hh Kary, chiar crezi ca as juca asa provocator daca as fi mafiot? closedeyes.gif Mafiotii trebuie sa isi mentina un low-profile, avand in vedere ca voi va luati de detalii insgnifiante.

Angel nu insist ca esti politist, am spus doar ca nu te vad vinovata...

Fanny tu ai intrat pe lista mea neagra prin excludere. Tu si Scorpi, una dintre voi alaturi de Sweet.

Eu iar ma zbat si nimeni nu vrea sa caste ochii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 18 2009, 09:59 AM
Post #3974

Musafir

Fanny, again pari asa sigura de Scorpi al tau. Esti convinsa ca nu e mafiot? Sau sunteti insieme mafioti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 10:05 AM
Post #3975

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kary, eu nu mai discut cu tine. Punct. Esti puerila in argumente. Si daca insisti ca ma contrazic, nu mai vorbesc EVer cu tine. Imi mentin votul pentru Kary (imi intareste banuielile vorbind aberatii si citind si intelegand numai ce vrea) si nu ma mai disculp cu nimic ca ma enervez mai tare. Daca vreti sunteti liberi sa ma votati. Ati vazut cum am jucat cand am fost mafiot, deci daca credeti ca acum am jucat ca un mafiot, sunteti liberi sa ma votati, responsabilitatea va apartine. Ma duc la treburi si voi fi absenta ceva timp.
L.E. Ma mai intreaba si daca sunt politist, sa poata sa ma omoare la noapte linistita sau mafiotii, in cazul in care sunt altii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ori joaca foarte prost, ori e mafiot.

Rozy, tu de ce esti sigura pe Scorpi si nu pe Kary? Ca si ea a insistat pe faptul ca ai fi doctor. Ceva de genul asta a fost rationamentul tau. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 10:24 AM

+Quote Post
Teocris
post Mar 18 2009, 10:22 AM
Post #3976

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Legatura de sange este insignifianata in fata acuzelor de tot felul.
Servitorii isi dau coate si susotesc pe la colturi. Sa tragem cu urechea un pic la vorbele lor soptite:
- Saraca conita Albi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cat de mult ura carnea si a juns innecata in oala cu supa de prepelita.
- Lasa tu, ca a cautat-o cu lumanarea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
- Hai lasa-ma! Zi si mie de sti ceva.
- Cum?! Nu stii? Toti curtenii si servitorii stiu ca printesa Albi a sperat pana in ultimul moment ca Baroana Angel o va prefera totusi pe ea in defavoarea printesei Fany. Mai ales ca baroana a crescut-o pe ea inainte sa vina pe lume fiica ei.
- Asta nu o cred. Printesa era bogata si nu cred ca ravnea la castelul baroanei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
- Cine a zis ca e vorba de castel? Aici sunt altele la mijloc...
- Eu stiu una si mai si.
- Ei, zi odata!
- Contesa Kary si Regina Sweet sunt surori nascute din aceeasi mama dar cu tati diferiti. Mama a murit de mult, iar fetele au fost crescute de familiile tatilor. Oare ele stiu?
- Cred ca si orb sa fi si tot ti-ai da seama cat de mult seamana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate au un motiv de nu se dau in vileag.
- Se mai spune ca bogatul conte ar fi cam obligat sa se insoare.
- Si rau i-o parea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Printesa Fany e frumoasa si desteapta, bogata.
- Inimii nu-i porunceste nimeni!
- E lasa, nu-i mai plange tu de mila.
- Eeeeeee! Eu doar zic. Si mai zic ca baroneasa Lilisor e pasare de noapte. Toata ziua doarme si noaptea umbla prin castel (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
- Asta am vazut si eu. Incerca usa camerei in care sta Contele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , iar cand m-a vazut a intrat repede in alta camera. Culmea, in camera moartei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 10:27 AM
Post #3977

Musafir

Angel, asemenea baroneasa ca mine, nu este o prezenta discreta! Eu stau in sala de bal de dimineata si va astept! Oricum, banuielile mele se duc in mare parte spre Scorpi, pe care am ochii de la inceput! Si nu cred ca Fanny ii eeste partenera si in crime. Ramane de vazut. Eu va parasesc pentru vreo 4 ore. Ma duc intr-o plimbare prelungita in centru si apoi in parcul Copou(aka facultate).
(IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/palatul_Culturii.jpg)

Sper sa nu se incheie prima zi inainte sa ma intorc, dar just in case las votul meu Scorpi.

+Quote Post
angeldust
post Mar 18 2009, 10:33 AM
Post #3978

Musafir

Nu mai stiu ce sa mai cred, este drept ca am lasat la vedere o scrisoare prin care ii promiteam Albinosei drepturi la o parte din conac, dar eram nehotarata daca sa o trimit sau nu.

Fanny spune drept, ai gasit scrisoarea si i-ai venit de hac lui Albi? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 10:50 AM
Post #3979

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce de telenovele, bre. Ma oameni, scorpirescu nu ii mafiot. Cu cine naiba sa fie pereche. Nici el nu intelege mai multe ca voi.

Kary, nu pricep pur si simplu de ce tot strigi in gur amare ca ala e politist si ala e doctor. Ca sa nu mai avem pe maine nici o sansa, de aia! Of! Nu stiu zau daca esti mafiot ori numai faci valuri ... ca sa ce? Eu nu stiu zau daca e Sweet. M-as indrepta mai degraba spre Angel Lilisor Fanny. ca ele au fost asa numai treceri usoare...

+Quote Post
rozy
post Mar 18 2009, 10:54 AM
Post #3980

Musafir

Sweet, pe Kary nu o iau in vizor pt ca un cetatean care ar ramane cu o vaga impresie ca eu sunt doctor nu m-ar vota.
Cum la fel de bine Kary a ramas si cu impresia ca Angel ar fi politist. Daca ar vota-o totusi,voi ce ati crede? Ca e mafioata!
Ei bine, Scorpi voteaza pe cea care a lasat impresia ca ar fi doctor,adica eu. Ce pot sa cred ca e? Mafioata!! Ce e asa greu? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 396 397 398 399 400 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 08:40 PM