![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Scorpi acu ce faci, te legi de mine? Ok la inceput datorita unor aparente aluzii sau nu am vrut singurica sa ma luminez si sa vaz de lumea aluzioneaza drept sau aiurea si cu ce scop dar mai apoi unde vezi tu ca am insistat strigand in gura mare sa aflu cine'i politist sau doctor???
Spui un lucru si altu vede o suta sau cum?! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary no offence dar si mie mi s-a parut ca te agiti sa vezi cine e doctor sau politist. Cu toate astea nu prea cred ca esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu am doua piste in acest moment. Una e rozy si cealalta o sa fiti surprinsi, e Fanny. Mai ramane sa vad cine ar putea fi perechile lor ca sa ma hotarasc ce votez. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dar jocul trecut nu tragea toata lumea inca din prima tura sa zic daca sunt politist?
Angel, pe Fanny am bunghit-o si eu,numai ca nu cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) evident, ci chiar cu printisorul ei Scorpi. This post has been edited by rozy: Mar 18 2009, 11:01 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, deja esti culmea. Daca esti doctor te rog spune asa si te voi devota.
Dar faptul ca tu ai spus ca esti doctor si apoi ai sustinut ca NU, nu esti ... de ce ma face pe mine suspecta? Eu te cred ca nu esti doctor, na. Si ma gandesc ca poate esti mafiot, poftim. Si daca intr-adevar nu esti doctor nu vad de ce tre sa continui eu sa ma gandesc ca esti. Te-ai gandit ca poate eu is doctorul si atunci daca tu faci aluzii din astea mi se pare normal sa te votez? Asa ca daca ai facut o aluzie si toata lumea a vazut mai putin eu macar spune clar. Nu tot o da in stang asi in dreapta. This post has been edited by scorpirescu: Mar 18 2009, 11:03 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai joc ca blonda agitata de asta, zi'mi macar ca ai vazut si contrazicerea lu' Sweet...
Rozy nu a spus ca'i doctor, doar asa a facut o aluzie la autopsie si vorba ei si in jocul trecut io am reactionat la fel din prima zi... Daca nu'i doctor nu prea are cum fi nici mafiot. Ar juca atat de prost? Io una refuza sa cred... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, m-am gandit si ca ai fi doctor, dar repet pt a mia oara, treaba cu autopsia a fost pur si simplu la misto, n-am vrut sa fac nici o aluzie si nici sa induc pe nimeni in eroare. Cat de idiot mafiot sa fiu? Zau asa? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si atunci daca crezi ca nu-s doctor, de ce trebuie sa fiu musai mafiot? Kary care a avut prima ideea ca as fi doctor, ma crede cetatean ametit. Tu ma crezi mafiot. De ce? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, devotez Scorpi. Votez cand ma intorc. Doctori, mafioti, politisti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt convinsa ca politistul va intreba de mine la noapte, ca sa se lamureasca odata treaba. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, cam foarte imbarligat acest joc. Toata lumea se ascunde atat de bine in spatele costumelor de epoca incat nu mai stii ce sa mai crezi despre fiecare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cum micul dejun se transforma incet dar sigur in pranz, Baroana suparata porunceste slujitorilor sa puna masa.
In ritmul asta o sa-mi creasca barba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar eu ma bucur. Voi avea mai mare credibilitate in fata audientei. PS: V-am incuiat! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Pana una alta, sa numaram voturile: Rozy 1 Sweet 1 Kary 1 Scorpi 1 Mai trebuie sa voteze Lilisor, Angel si Fany. Poate votati in urmatoarea ora (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 10:22 PM |
|